Ráncok ellen szemüveg

Idővel tipikus ráncok alakulnak ki a látáshibákkal élő vagy nem megfelelő szemüveget viselők arcán. Nagyon sok ember, főleg a hölgyek szenvednek a tekintetüket csúfító barázdáktól, holott gyakran ennek hátterében csupán a nem megfelelő látás áll.

A látáshibákat bizonyos mértékben korrigálni lehet a szemkörnyéki izmok megfeszítésével, erőltetve ezzel a fókuszálást. Hunyorítás közben csökken a szemedbe jutó fény, így az jobban fókuszálódik a retina környékére, ennek hatására pedig tisztábban látsz.

Jó hír ugye? Azonban érdemes tudnod, milyenné válsz tőle:

  1. A gyakori hunyorgó nézéstől kialakult mimikai ráncok a szem környékén tipikusak. Szakemberként első ránézésre látható: a látáshibák korrigálásakor megkönnyebbülnek az izmok, a tekintet kisimul, és a páciensek fellélegeznek: „Jaj de jó!” A szemek pedig végre tágra nyílnak, hiszen a megfelelően beállított szemüveges vagy kontaktlencsés korrekción keresztül ellazulhatnak mimikai izmaink.
  2. Látásod folyamatos korrigálása nagyon kimerítő az idegrendszer számára. Nem véletlen az ősi sztereotípia vagy inkább megfigyelés: A barázdás ráncokkal teli arcú asszonyokat boszorkányokként emlegették, utalva ezzel természetükre is. A folytonos hunyorgás, a látás erőltetése türelmetlenné, házsártossá teszi az embert, hisz a látás állandó korrigálása lemeríti az idegrendszert.

“A legjobb ránctalanító a szemüvegem 🙂 Mivel nem hunyorgok így a kis csini mimikai ráncaim nem annyira látványosak!!! Tehát Hölgy társaim mielőtt baromi drága krémekre költenétek, ellenőriztessétek a látásotokat! EZ NEM VICC….EZ TAPASZTALAT! A Széchenyi Optikában szakszerű és alapos vizsgálatot kaptok…éééés imádjátok majd a ( fiatalító) keretet is!”

Jelentkezz be a 7Lépéses Taupert szemvizsgálatra