SZEMÜVEG – GYILKOSOK

Szerző: | máj 11, 2018 | szakértői blog

A Széchenyi Optika csapata 2015-ben készített egy nem reprezentatív kutatást a szemüvegek leggyakoribb gyilkosairól. A kutatás tanulságos eredményei a következők:

  1. A szemüvegek legnagyobb ellenségei saját viselőik. Az egykezes fel-levétel megviseli a szárakat. A zsebben, táskában tartott szemüvegek élettartama is töredéke annak, amit tokban tartanak viselési időn kívül.
  2. Nagy ellenségei a szemüvegeknek a kisgyerekek és a kutyák.  Míg a kisgyerekek egy mozdulattal képesek kettétörni, addig a kutyusok előszeretettel rágcsálják meg gazdijuk szemüvegét.
  3. A harmadik leggyakoribb ok a saját fenekünk. Heti rendszerességgel hoznak be a Széchenyi Optikába eltört szemüvegeket, melyek a kanapén felejtve lelték halálukat. Az ágy mellé letett, majd rátaposott szemüvegek is a sor elején állnak.
  4. A házilag pillanatragasztóval, dróttal “megjavítgatott” szemüvegek sem javíthatók többé. Célszerű szakemberrel végeztetni a szemüveg beállítását, javítását, hiszen a hozzáértő kezek gyakran a reménytelennek tűnő szemüvegekbe is új életet képesek lehelni.

A Széchenyi Optika a 7 csillagos garanciarendszeren belül a Széchenyi Optikában készíttetett új szemüvegére 2 év ingyenes szervízt vállal.

A szemüveg érték, vigyázz rá!

Jelentkezz be a 7Lépéses Taupert szemvizsgálatra