Végzős hallgatók figyelem!

Élhető, kedves megyeszékelyre keresünk tudásra éhes és munkájára igényes optometristát – önálló lakás megtalálásában, berendezkedésben segítünk. Az optika alapítója Év Marketingese címet nyert, és saját, márkavédett szemvizsgálattal és az országban csak négy helyen elérhető csúcstechnológiás műszerparkkal rendelkezik. Befogadó, vidám csapat várja a jelentkezésedet! Jelentkezéshez kérjük töltsd ki itt a jelentkezési lapot!

Dolgozz velünk!

Kedves Kolléga!

Munkatársat keresek optometrista pozícióba, Szolnokon a Széchenyi Optikába (5000 Szolnok, Széchenyi krt. 127.)

Figyelem!

NEM kell feltétlenül optometrista diploma vagy nyelvtudás! Elegendő, ha már optometristának tanulsz. Üzletünk csapatában jelenleg is dolgozik optometrista és szemész szakorvos.

Ennél is fontosabb dolgokra lesz itt szükséged!

A legfontosabb elvárások – vedd komolyan!

1. Emberszeretet, természetes kedvesség és valódi segíteni akarás

Az emberek SEGÍTSÉGÉRT fordulnak majd hozzád, és az egész cég célja a SEGÍTSÉGNYÚJTÁS. (Ez olyan fontos, hogy legszívesebben még egyszer leírnám! )

Plusz: kis cégként CSAK úgy tudunk nőni, ha a szemvizsgáló kolléga és a látszerész a vevőink legjobb barátja. Nem mellesleg: a vevőinktől kapod a fizetésed is. 🙂

Nem bánom, ha hibázol, majd kijavítod és kompenzálod, de tedd élménnyé a vevőnek a vizsgálatot és a vásárlást, valamint szeress az emberekkel beszélgetni.

2. Erős anyanyelvi beszédkészség

Légy képes megfogalmazni egy látásproblémát és megoldást egyszerű, közvetlen, baráti hangnemben a hivataloskodás helyett.

3. Rugalmasság a lakhelyet/munkahelyet illetően.

Karriered és szakmai fejlődésed érdekében nem zárkózz el attól, hogy esetlegesen lakhelyet változtass. Ebben minden segítséget megkapsz majd tőlünk.

4. Önálló munkavégzés szeretete és igénye

A szemvizsgáló kollégák nálunk váltják egymást, így előfordul, hogy a vizsgáló csak a tiéd lesz. Emiatt jó, ha nem félsz egyedül, és feltalálod magad!

Pláne, hogy a főnököd (fenn a bal oldali képen látható mogorva, barátságtalan hölgyemény) időnként a cég megbízható működésén dolgozik. Mondjuk, így nem liheg a nyakadba sem. Biztos van olyan, aki ezt értékeli. 🙂

5. A tanulás szeretete és keresése

Rengeteget KELL majd tanulnod itt: polatest vizsgálat (binokuláris látásvizsgálat), i. Profiler mérés és kiértékelés, – számtalan a tanulnivaló, de nyugodj meg, segítünk.

7. Pozitív beállítottság – különben nagyon bosszantó lesz a kollégáid állandó optimizmusa… 🙂

Munkaidő:

Reggel 8.30-tól 17.30-ig, plusz havi kb. 1-2 szombati napon. Itt nincs fizetetlen túlóra! -A munkaidő többletet szabadnapon lecsúsztathatod.

Nagy előnye ennek a munkahelynek, hogy tudunk rugalmasak lenni. Ha elintézni valód van, megoldható. A szabadságodat korrekten kiveheted.

 Fizetés:

Tipp: Ha többnek érzed magad, mint a szakmánkban megszokott “futószalagos” és időben behatárolt látásvizsgálatot végezd, mindenképpen egy a vevői elégedettségre hajtó magánvállalkozásra hajts. Annál is inkább, mert egy ilyen helyen rengeteg sikerélményben és elismerésben részesülhetsz. Mindezt normál fizetésért.

A fizetés az első 3 hónapban alacsony, és az első fizetésemelésed attól függ majd, mennyi mindent sikerült megtanulnod a próbaidő alatt. Erre lesznek kitűzött céljaid is, tehát lesz miért dolgozni.

Bár azt tervezem, hogy a próbaidő után jól megfizetlek, mégis, szeretném, ha nem a fizetésért jönnél ide dolgozni, hanem a személyes fejlődési lehetőségért. (Esetleg a célért, amin dolgozunk.)

Amit el akarok érni: Nagyon ellene vagyok a 10 perces futószalagos látásvizsgálatnak. Az ingyenes vizsgálattal a szakmánk és a szakemberek ledegradálásának. Elszomorít, amikor pontatlanul felírt szemüvegekkel kínlódásra kényszerítik az embereket. Hiszem, hogy az embereknek joguk van ahhoz, hogy kihozzuk látásukból a maximumot. Tudom, hogy minden vizsgálat alkalmával a szemészeti szűrővizsgálatokat is el kell végezni.

Ebben segíthetsz, ha van kedved és ambíciód.

Jelentkezés módja:

  1. Töltsd le innen a személyiség és képességfelmérő dokumentumot, és töltsd ki legjobb tudásod szerint!
  2. Küldd el az önéletrajzoddal együtt a szolnok.szechenyioptika@gmail.com címre egyetlen e-mailben! Írd le az e-mailben, hogy (1) miért szeretnél nálunk dolgozni, (2) miért vagy jó választás erre a pozícióra!

(Tipp: a saját érdekedben tartsd be a jelentkezés előírásait, mert ez az első szűrő.)

Telefonos interjú a legjobb jelentkezőkkel: jelentkezésedet követően néhány napon belül keresni foglak

Utóirat:

Bármire megtanítalak, DE a munkaetikát, a munkához való hozzáállást, és azt, hogy a céget MAGADÉNAK érezd, NEM tudom hipp-hopp tréningezni, vagyis ezek lesznek a döntő felvételi követelmények.

Taupert Szilvia

Széchenyi Optika tulajdonosa, optometrista