Láss tisztán munkahelyi sikereidhez!

Szerző: | máj 16, 2018 | szakértői blog

Nem látod rendesen a monitort? Rövid idő alatt elfárad a szemed és fáj a nyakad munkavégzés közben és a fájdalomtól nem tudsz a munkádra koncentrálni? Ezek bizony a rossz szemüveg jelei is lehetnek! A tünetek megszüntetésére mutatunk két remek lehetőséget!

A munkahelyi elismerés titka gyakran a látásodon múlik. Hiszen mi kell a főnöködnek?

Ahhoz, hogy pontosan, precízen lásd el munkádat, megfelelő látásra van szükséged. Dolgozz akár irodában, varrodában, üzletben vagy gyárban, az igazán jó látásélesség elengedhetetlen a pontos és gyors munkavégzéshez. Ha látásod, szemüveged nem megfelelő, hamarabb elfáradsz, ég, könnyezik a szemed, mintha igazán a Te szemeidhez és életkörülményeidhez igazított szemüveget viselnél. Fájó, égő szemekkel, hibáktól elcsigázottan pedig lelkesedésed is alábbhagy. Amennyiben Te is tapasztalod ezeket a problémákat jó helyen jársz, hiszen megoldást is kínálunk Neked!

Mi kell tehát ahhoz, hogy fitten, üdén, hátfájás- és kimerültség-mentesen a legjobb légy?

Olyan szemüveg, mely

  • munkahelyed fényviszonyaihoz igazodik
  • kényelemes és természetes testtartás mellett mindent élesen láss, amit munkakörülményeid megkövetelnek.

A ZEISS Officelens – Optimális megoldás nem csak számítógép előtt ülve

 

KINEK JÓ?

  • Irodai, monitor előtti munkavégzéshez, hiszen ez a szemüveglencse tökéletes olvasótávolságra, monitorhoz, ügyfelekkel beszélgetéshez egyaránt. Szemeid nem erőlködnek, és megfelelő testtartásod pozitív hatásait még munka után is érezni fogod.
  • Minden olyan munkavégzéshez, ahol az olvasótávolságtól 1-2 méter távolságig történik a munkavégzés. (szerelés, barkácsolás, szabás, varrás, összeszerelés, főzés, pénztárgép kezelés és még sorolhatnánk).
  • Szabadidős tevékenységek esetén, mint pl. barkácsolás, főzés, kézimunka, étkezés.

 

 

KINEK NEM VALÓ?

  • 40 év alatt, hiszen ilyen életkorban megfelelő távoli látással, vagy jó szemüveggel természetesen van annyi fókuszálási képessége a szemnek, hogy a fenti tevékenységek és közelre éleslátást igénylő munkavégzés nem okozhat problémát. (Ha mégis akad panaszod, probléma van a látásoddal. Azonban Neked nem ilyen szemüvegre van szükséged. Jelentkezz be hozzánk vizsgálatra itt:

Jelentkezz be a 7Lépéses Taupert szemvizsgálatra

Fontos azonban, hogy még a ZEISS Officelens is csak rendkívül alapos és személyre szabott vizsgálat esetén nyújt tökéletes élményt, hiszen a szemüveg olyan mint egy gyöngysor. Minden ponton erősnek kell lennie, hiszen kiválóságát a leggyengébb pontja határozza meg. A jó szemüveghez nélkülözhetetlen az alapos szemvizsgálat, a körültekintő keret és lencseválasztás, valamint a számos szabadalmaztatott gyártástechnológiát felhasználó szemüveglencse gyártás.

A Széchenyi Optikában ezt mind egy helyen garantáljuk neked!

TARTASZ TŐLE?

Nézd meg, mit mondtak a Széchenyi Optikáról azok, akik már jártak nálunk! >>>>>

A ZEISS Officelens-ről bővebben a ZEISS oldalán olvashatsz: >>>>>

A digitális eszközök káros ultraibolya-kék sugárzásáról, hatásairól és arról, mit tehetsz ellene, itt olvashatsz: >>>>>