Mit néznek meg legelőször rajtad?

Szerző: | máj 16, 2018 | szakértői blog

Mi alapján vagy rögtön szimpatikus vagy antipatikus? Mit tudnak azok, akik sikeresebbek magánéletükben, munkájukban? Ha Te is kíváncsi vagy jó helyen jársz!

Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő a szemlélő, az is szinte mindegy, hogy férfi vagy nő a megfigyelés tárgya, az első benyomás az alábbi testrészek megfigyelésével alakul ki a következő sorrendben:

1. arc, tekintet, szemek

2. gesztus, testtartás, alkat

3. mellek, csípő, frizura, kezek

Mégis oly sokan járkálnak az utcán kopott, koszos szemüvegben, karcos, elhomályosodott szemüveglencsék mögül hunyorogva a világra.

Tudvalevő, hogy a jó kinézetű férfiak és nők mind a magánéletben, mind a munkájukban sikeresebbek. Elnézőbbek, elfogadóbbak velük szemben az emberek, könnyebben teremtenek kapcsolatot, véleményüknek nagyobb súlya van, mint a gyengébb adottságokkal rendelkező embertársaiknak. És ha első helyen áll a megítélésben az arc, a szem és tekintet, akkor Te se hagyd, hogy hunyorgó tekinteteden, elhasznált szemüvegeden, erőltetéstől vörös szemeiden csússzon el megítélésed!

 

Mit tegyél, hogy első szempillantásra vonzó légy mások szemében? Hogy önbizalmad egy szempillantás alatt visszatérjen?

A vonzó külső nem pénz kérdése. A vonzó külső a tekinteteddel, szemeiddel kezdődik. Szabadulj meg a hunyorgó tekintetedtől, nap végére véresre erőltetett szemeid látványától!

 

MIT KELL TENNED?

1. Változtasd tekinteted ragyogóvá!

Jelentkezz be a Szolnoki Széchenyi Optika 7 lépéses Taupert Szemvizsgálatára, mely abban különbözik a hagyományos látásvizsgálatoktól, hogy nemcsak a szemüveghez szükséges dioptriák megállapításával foglalkozik. Szolnok megyében elsőként egy un. polatesztes eljárással vizsgáljuk a fejfájást, frontérzékenységet okozó heterofóriát vagy más néven rejtett kancsalságot. A 7 lépéses Taupert Szemvizsgálat szerves részét képezi a szembetegségek szűrése, hiszen ezek időben történő felismerése hozzájárul a vaksági statisztikák csökkentéséhez.

 

2. Válassz stílusodhoz passzoló, életmódodnak megfelelő (sportos, üzleties, elegáns stb.), arcformádhoz illő, szemüveglencséd típusának megfelelő szemüvegkeretet.

Igen, sok-sok szempontot figyelembe kell venni a szemüveg kiválasztásánál, de nyugodj meg, tapasztalt, segítőkész munkatársaink szakértelme mellett jó kezekben leszel.

Nézd meg optikai szaküzletünk csapatát itt: A Széchenyi Optika Szakértői csapata

Ha szeretnél többet tudni arról, hogyan érdemes szemüveget választani, illetve milyen tünetek utalnak arra, hogy nem megfelelő szemüveget viselsz, az alábbi linkeken bővebben olvashatsz:
-7 dolog, melyet neked is tudnod kell szemüvegválasztás előtt
-Amikor nem megfelelő szemüveget viselsz
-7 tuti tipp, ha nem akarod, hogy szemüveged rémálom legyen

 

3. Élvezd Te is az éleslátás és a stílusodhoz illő szemüveg nyújtotta magabiztosságot!

Mosolyogj, és számolj be nekünk Te is arról, milyen lett az életed az új stílusoddal!

Jelentkezz be a 7Lépéses Taupert szemvizsgálatra

AKIK MÁR MEGTAPASZTALTÁK ÍGY NYILATKOZNAK:

jelentkezz be a 7 lépéses taupert szemvizsgálatra