MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG AJÁNLAT

Tökéletes látás közelre és távolra is. Szemüveg cserélgetés nélkül.

Velünk nem kell választanod a két opció közül. Mindkét állítást lehetővé tesszük.

A 7 lépéses Taupert szemvizsgálatnak és csúcstechnológiás szemüvegeinknek köszönhetően, ügyfeleink 99,9 %-a tökéletesen lát közelre és távolra is ugyanazon szemüveggel.

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor sietve vásárolsz, azonban az apró betű miatt nem látod pontosan, hogy hajbalzsamot vagy sampont vettél le a polcról…. Az olvasószemüveged épp nincs nálad. Vagy ami még rosszabb: nálad van, de a telepakolt táskád alján, a tokban lapul valahol. Dilemma: előkotord, vagy megkérsz valakit: „Aranyoskám! Megnézné ezt nekem?”

Az is nagyon kellemetlen tud lenni, ha a vezetéshez használt távollátó szemüvegedet kell keresgélned, miközben sietnél és minden perced ki van számolva.

Folytonos keresgélés, cserélgetés, fókuszálgatás, hunyorgás……

Visszasírod boldog tinédzser éveidet, amikor még olyan éles látásod volt, mint egy vadászpilótának. A legapróbb részleteket is láttad. Te voltál az, aki nagyamamádnak elolvasta a címkén látható apróbetűs információkat, te voltál az, aki a kirándulások alkalmával először észrevette a távolban a keresett templomtornyot. Rég volt, igaz sem volt…..

Vajon vissza lehet hozni ezt a fajta látást valahogyan? Annyi optikában jártál már, úgyhogy nem sok reményt fűzöl hozzá….. Különben is, már nem (nagyon) hiszel a mesékben…..

Szeretnénk megkímélni téged megannyi idegtépő nyűgtől, a szemüveged keresgetésével és cserélgetésével elfecsérelt időtől.

Megígérjük, hogy segítségünkkel és módszerünkkel, bárhol bármikor újra látni fogsz távolra és közelre egyaránt.

Elfelejtheted ezentúl az alábbi típusú, bosszantó kérdések sorozatát és a kellemetlen szituációk szorongató érzését:

Hová is tettem az olvasómat?

Húúú! Nem hoztam magammal a távollátó szemüvegemet!

Őrület! Kifolyik a szemem az erőlködéstől!

Már megint olyan apróbetűvel írták….

Van erre megoldás?

IGEN! Ha van türelmed, kiutat mutatok neked ebből az egyre rosszabb és gyakran kétségbeejtő helyzetből. 

A multifokális szemüvegekről lesz szó.

azaz azokról, amikben dioptria átmenet biztosítja, hogy távolra és közelre egyaránt jól láss.

És mielőtt továbbállnál, jobb, ha tudod az igazságot és leszámolsz a tévhitekkel:

Tévhit 1. : Olyan lesz, mint 20 évesen.

Túlzásokba eső optikusok szokták ezzel hiú ábrándokba ringatni a magadfajta teljes életre vágyó igényeseket. Aztán jön a „nem ezt vártam” érzés.

Nem olyan lesz, mint 20 évesen. Ez a szemüveg igényel egy kis kompromisszumot tőled, hiszen az ilyen szemüveglencse felső része szolgálja a távollátásodat, az alsó része a közel látásodat. Ezt el kell fogadnod és meg kell tanulnod. (A jó hír, hogy ebben maximálisan a segítségedre leszünk.)
Cserébe pedig valóban olyan szemüveged lesz, amivel bárhol bármikor kiválóan látsz. Megszabadulhatsz a hétköznapjaidat gyötrő homályos látástól.

Tévhit 2. : Nem lehet megszokni

100-ból 99 ember 1-2 óra, max. 1-2 hét viselet után ráérez a használatára, és újra átéli az igazán éles látás szabadságának csodás érzését.

Próbáltad már, és nem ment? Vagy van olyan ismerősöd, aki nem tudta megszokni?

Ez 99%, hogy nem a Te, vagy az ismerősöd hibája. A Téged szolgáló multifokális szemüveg olyan, mint egy házépítés.

Akkor nyújt boldogságot, nyugalmat, ha mind a tervezés, mind a kivitelezés, mind a beépített anyag minősége kiváló.

Képzeld csak el: A tervező nem fordít kellő figyelmet a statikára. A kiváló mesteremberek és minőségi alapanyagok ellenére fél év múlva repedezik a házad.

Vagy Éppen a terv ugyan kiváló, de a mesterember őskori colostokkal méregeti a legkiválóbb alapanyagból készült nyílászáróid helyét: aztán meg süvít a szél a réseken.

Attól is vernéd a fejed a falba, ha utólag jönnél rá: A házad kitűnően meg lett tervezve. A kivitelező is gyönyörű és pontos munkát végzett. Azonban a leértékelésen vásárolt burkolólapok 2 hónap múlva kopnak már.

Láthatod. Csak akkor lehetsz elégedett, ha a folyamat minden része hibátlan.

Igaz ez a Te szemüvegedre is.

Egy jó multifokális szemüveghez nem elég egy 15 perces látásvizsgálat, egy keret és egy pár „mindegymilyen” multifokális lencse.

A Széchenyi Optikában nem bíztuk a véletlenre a szemüvegkészítés folyamatát!

„tervezés” = szemvizsgálat

  • Széchenyi Optika 2016 óta Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által Védjegy oltalom alatt álló, 2017-ben Innovációs díjban elismert 7 lépéses Taupert Szemvizsgálat (bővebben itt olvashatsz róla).

  • A lehető legjobb látás elérése többet igényel a pontos látásélesség meghatározásnál. „kivitelezés” = szakértő optikus + legújabb technológia A szemüvegkeret kiválasztása és a te életviteledhez illő lencseválasztás legalább ennyire fontos. A szemüveglencse elhelyezkedése kritikus szerepet játszik a maximális vizuális komfort elérésében, hiszen illesztési hibából adódóan akár 40%-ot is veszíthet a lencse a teljesítményéből.A fotóinkon látható centrálás lehetőséget biztosít arra is, hogy a lehető legvékonyabb, legesztétikusabb kivitelű szemüveglencsét kalkuláljuk ahhoz a lencseerősséghez, szemüvegkerethez, amit viselni fogsz.

„beépített anyag” = avagy amin átnézel:

  • Szemüveged 160 éves ZEISS fejlesztő munka, kutatás és szabadalom eredménye.
    Éppen ez az, amiért az űrhajósok, a Google Earth, számos Nobel-díjat elnyert kutató és a hollywoodi filmrendezők a ZEISS optikai eszközök mellett teszik le a voksukat. A ZEISS márkanév garantálja a precíziós lencsegyártás legmagasabb minőségét valamennyi elkészült lencsében, melyeket gravírozott „Z” márkajelzéssel lát el.

Az így elkészített szemüveg esetén annak kockázata, hogy szemüveged a fiók mélyén végzi, szinte 0.

Tévhit 3.: Drága

5000 Ft havonta igazán megéri azért, hogy 3 éven keresztül:

Megkíméled magad a bolti kellemetlenségektől.

Egyszerre tudsz tévézni és rejtvényt fejteni vagy kézimunkázni.

Nem összevissza nyomkodod a telefonod, hanem látod is, mit csinálsz.

Elfelejtheted a szemüveged keresgélése, cserélgetése miatti stresszt.

Vezetés közben nem csak az utat látod, hanem a műszerfal kijelzőit is.

A széteső, megkopott szemüveg miatti szégyenkezés a múlté. A szemüvegek gyakori fel és levétele, cserélgetése igénybe veszi mind a lencsét, mind a keretet. Ez egy multifokális szemüveg esetén a minimálisra csökken. Hiszen nem kapkodod le és fel.

Nem csak érezd az ételek csodálatos ízét, hanem az étel látványa is segíti élvezni a családi ebéd örömét – mindezt úgy, hogy közben a családod tagjainak is bátran a szemébe nézhetsz.

Erre vágysz ugye?

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS SZEMÜVEG NEKED!

AJÁNLATUNK:

7 LÉPÉSES TAUPERT SZEMVIZSGÁLAT +

ZEISS MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG +

 i.Scription® TECHNOLÓGIA gyártás

……………………………….

Várunk nagy szeretettel a Széchenyi Optikába!

Jelentkezz be a 7Lépéses Taupert szemvizsgálatra