Ha iskolakezdés, akkor látásvizsgálat! 

avagy…Ne várd meg, míg a tanulmányi eredményre is kihat gyermeked látáshibája!

Lehet, nem is gondolnád, hogy a figyelemzavar, a rossz magatartás hátterében gyermeked nem megfelelő látása is állhat.

Azt se várd, hogy gyermeked jelzi, hogy nem lát jól.

A gyerekek látásromlásának számottevő része kis kamaszkorra tehető, amikor a hirtelen testi növekedéshatására a szemek mérete és a törőközegek erőssége közötti egyensúly felborul. Ez folyamatos, gyakran észrevétlen látásromláshoz vezet. A gyermekek többsége észre sem veszi, hogy egyre rosszabbul lát.

Sok esetben mindössze 20-30%-os látásélességgel kerülnek a gyerekek látásvizsgálatra, optometrista szakemberhez vagy szemész szakorvoshoz.

A lelkiismeretes szülők ilyenkor elképedve és lelkiismeret furdalással kérdezik: Csak ennyit lát a gyermekem?

Igen. Nem is csoda, hogy radírjával bíbelődik, vagy sutyorgással tölti el tanóráit, hiszen nem látja élesen a táblát, a pedagógus arckifejezését.
Ennek nem kell így lennie!

Kérj időpontot a SZÉCHENYI OPTIKA 7 LÉPÉSES TAUPERT SZEMVIZSGÁLATÁRA, ahol különleges i.Profiler ® technológiával működő műszerünk egy szenzor segítségével több száz – több ezer mérési ponton század dioptria pontossággal határozza meg az egyedi fénytörési hibákat.
Beépített, vegetatív idegrendszerre ható mechanizmusa révén a normál 3 mm pupillanyílás helyett 6-8 mm-re tágítja a gyermekek szemét mindenféle cseppentéses kellemetlenség nélkül.

A 7 LÉPÉSES TAUPERT SZEMVIZSGÁLATON nem csak a látásélességet, hanem a szemek harmonikus együttműködési képességét, azaz a térbeli orientációt is vizsgáljuk valódi 3D-s vizsgálati jelekkel.

Jelentkezz be a 7Lépéses Taupert szemvizsgálatra