Amikor a jobb látás egyszerűen nem elég

ZEISS precíziós nagyító azok számára, akiknek élesen kell látniuk a részleteket a munkájuk során.

Íme az első távcsőszemüvegünk. Egy lelkiismeretes és munkájára rendkívül igényes szolnoki fogorvos Dr. Ignácz Ildikó részére rendeltük.

Ügyfeleként saját bőrömön (fogamon) tapasztaltam meg azt, hogy milyen érzés egy fogtömés csere után az, ha nem kell semmi eltérőt megszokni fogaimmal kapcsolatban. Kezelés után azonnal kényelmes, és végtelenül pontosan lepolírozott fogakkal folytathatom napomat.
Taupert Szilvia

Ez egy binokuláris nagyító, ami szemüvegre van szerelve. Binokuláris, tehát térbeli látást biztosít, lehetőséget ad a mélység érzékelésére. A szemüvegkeret ZEISS titánium keret. Titánium, hogy a lehető legkönnyebb legyen, és kevésbé terhelje a viselő orrnyergeit és füleit a támaszkodó pontokon.

A távcsőszemüveg ideális az olyan foglalkozások esetén, mint a fogorvos vagy a precíziós mérnök, akiknek abszolút pontossággal kell látniuk a munkájuk során még akár a nagyon kicsi tárgyakat is. De csak a nagyfokú technikai precizitással rendelkező, egyedi megoldások biztosítják azt, hogy a szakemberek megkapják, amire a mindennapi munkájukban szükség van: pontos és fáradtságtól mentes látást egészen a legapróbb részletekig.

Ahol a siker a részletekben rejlik

Kiváló választás olyan

fogorvosok,

fogtechnikusok,

bőrgyógyászok,

sebészek,

állatorvosok

praktizálása során, akik igényesek arra, hogy valóban esztétikus és pontos munkát végezzenek.

Aki igazán a szakterülete mesterévé szeretne válni, az tudja, mennyire fontos a legapróbb részleteket is pontosan látni. Ilyen szakemberek például a

kozmetikus,

ékszerész,

restaurátor,

villamosmérnök,

vagy akár az órásmester

Jelentkezz be a 7Lépéses Taupert szemvizsgálatra