Virtuális valóság – valódi 3D-s élmény

Mesés lehetőségek tárháza, mely nem áll meg a játékoknál.  Olyan élményekben lehet részed, melyre fizikai korlátaid eddig képtelenné tettek.

A virtuális szemüvegről legtöbbünknek valami újabb hi-tech játékőrület jut eszébe.

Ez azonban több annál.

Mennyivel egyszerűbb pl. lakásod tökéletes megtervezése, ha még a tervezési fázisban valódinak tűnő térben bejárhatod azt. Érezheted a teret, körbenézhetsz, mielőtt az valójában elkészül. Használhatóságának tárháza ma már szinte határtalan.

„Tűzoltó leszel s katona…”

A virtuális szemüvegen keresztül ugyanazt az élményt élheted át, mint az űrhajó pilótája, aki kedve szerint nézelődhet az űrben felfelé, lefelé oldalra vagy akár hátra, a történész, aki a kezében forgathatja a múzeumban üvegei mögött őrzött műkincseket. Igen, mintegy 40 ország valódi múzeumainak nagyon is valódi kiállítóterein sétálhatsz végig. Tekereghetsz dinoszauruszok között, vagy akár az ókori Róma történelmi terein.

Eltűnnek a kreativitás térbeli korlátai

A virtuális szemüveg ma már az oktatás hatékonyságát is jelentősen segíti. A leegyszerűsített kétdimenziós ábrák helyett a térbeli geometriát vagy éppen az atomok kvantumszerkezetét is megmutathatod gyermekednek körös-körül, közelebbről-távolabbról.

 A ZEISS megújult Virtuális Valóság szemüvege, a VR ONE Plus olyan meglepetés, melyre a család apraja-nagyja ráugrik majd. Büszkék vagyunk, hogy ilyen innovatív partnerrel dolgozhatunk együtt!