Drive Safe – vezess biztonságosan!

Utálsz esőben volán mögé ülni?

Félhomályban vezetni?

Frász kerülget a szembejövő autók vakító fényétől?

Rossz időben szorongsz vezetés közben, mert érzed: a mögötted ülő gyermekeid biztonsága a Te kezedben van?

Nem vagy egyedül!

Ez a legtöbb sofőrt frusztrálja, de nem kell, hogy elfogadd ezeket a negatív dolgokat:

FIGYELEM, az enyhítő MEGOLDÁS következik

A ZEISS hosszas kutatás és fejlesztés eredményeképpen kifejlesztett egy egyedi szemüveglencse gyártás technológiát, mely elsősorban autóvezetőknek nyújt kényelmet és biztonságot vezetés közben. Előnyei leginkább autóvezetéskor mutatkoznak, de nem specializált, tehát egész napos viseletre és monitor elé is kiválóan használható.

ZEISS DRIVE SAFE

1.Probléma: Rosszabbul látsz szürkületben

A pupilla reagál a fény intenzitására. Erős fényben (nappal) szűk, kevés fény esetén (éjszaka) kitágul. Gyenge fényviszony esetén (szürkületben, esőben, borús napokon vagy éjszakai vezetésnél) a pupilla átmérője a kettő között van. A sofőr számára a tér érzékelése és a távolság becslése nehezebb.

Megoldás: A Drive Safe szemüveglencse egy un. Luminance Design® Technológia segítségével optimalizálja a szürkületi látás teljesítményét is.

2. Probléma: A tükröződések erős fényben elvakítanak

Éjszakai vezetés esetén a Xenon és LED autófényszórók nagy fényereje igen zavaró. A tükröződés veszélyes, mert csökkenti a tárgyak láthatóságát és a szem kontrasztérzékenységét.

Megoldás: A Dura Vision® Drive Safe réteg visszaveri az autók fényszóróinak tükröződéseit, így a prémium antireflex rétegekhez képest akár 64% – kal csökkenti az érzékelt tükröződéseket.

3. Probléma: Fókuszváltás az út, a műszerfal és a tükrök között.

40 év felett szemlencsék rugalmatlanodása következtében a közeli tárgyakra nehezebben fókuszál a szem. Vezetés közben azonban átfogó képre van szükség az út és a forgalmi körülmények megítéléséhez.

Megoldás: A Drive Safe progresszív szemüveglencsék 14% -kal szélesebb távoli látómezővel és akár 43% -kal szélesebb köztes látómezővel rendelkeznek. Ez biztosítja azt, hogy 40 év felett is egyszerre kaphatsz átfogó képet az útról, dinamikusan láss a műszerfal és tükrök között, valamint kényelmes olvasórészének köszönhetően ideálisan láthass a mindennapi tevékenységeid során.

A ZEISS 2013-14–ben végzett viselési elégedettség mérésének eredményei:

A viselők 97%-a nagyon elégedett a Drive Safe szemüveglencsével autóvezetés közben.

A viselők 94%-a nagyon elégedett a Drive Safe szemüveglencsével mindennapi tevékenysége során. Pl. irodai munkavégzés

Látjuk, Te is szeretnéd az autóvezetés élményét szürkületben és éjszaka is átélni, és családod biztonságára is tudatosan törekszel.

Ezért had áruljunk el 2 titkot:

-A szemüveged, így a Drive Safe szemüveglencséd sem lehet tökéletes alapos, precíz vizsgálat nélkül. A Széchenyi Optika 1 órás Taupert Szemvizsgálata biztosítja számodra azt, hogy szemüveged precíz beállításaival valóban igazán jó látásélményben legyen részed.

-A Széchenyi Optikában nem futószalagszerűen dolgozunk. Szeretjük, ha azt érzed, hogy a nálunk töltött drága időd csak Rólad, a Te látásigényedről szól. Ráadásul sokan is vannak. Ezért nem érünk rá hosszas ismertetőket adni telefonon. Te már képzett vagy a témában. Jelentkezz be itt, írd a megjegyzésbe a jelszót: ÉLMÉNYVEZETÉS.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!