Látni és Látszani 2018. – Együtt egymásért

Ősztől tavaszig gyakori, hogy még sötétben megyünk el otthonról, és sötét van már, amikor hazafelé tartunk a nap végén.


Jó, ha Te is tudod, hogy egy 20-30%-os látásélesség-romlás világosban gyakran csak egy kis fáradékonyságot okoz. Este, gyenge fényviszonyok között azonban ez a “csekély” látás romlás akár a belátható útszakasz hosszának felére csökkenését eredményezheti.
Mi a Széchenyi Optikában elkötelezetten hisszük, hogy nagy felelősségünk felhívni a közlekedésben résztvevők figyelmét a látás és a közlekedés kapcsolatára.


Azért álltunk a Látni és Látszani kampány mellé 2018-ban is, mert társadalmi felelősségünknek érezzük azt, hogy ne a látáshibákon múljanak emberéletek, családi tragédiák.
Ellenőriztesd Te is a látásod évente. Mutass példát gyermekeid előtt azzal, hogy ha nem is a kampány keretein belül, de évente egyszer bejelentkezel egy komolyabb látásvizsgálatra. Ők is így fognak később tenni.


A szemvizsgálaton való részvétel azért is fontos, mert pl. a 7 lépéses Taupert Szemvizsgálat a szembetegségek szűrését is tartalmazza.

Tudnod kell, hogy a legtöbb szembetegség időben felfedezve gyógyítható, elkerülhető akár a vakság is.
Bízunk benne, hogy Te, aki ezt a cikket olvasod, érzed a felelősséged súlyát vagy magadért, családodért és a többi közlekedőért.

A kampány keretein belül szerepeltünk az M1 Televízió délelőtti műsorában, mely a linkre vagy a képre kattintva megtekinthető 10 perc 45 mp-től.
Az M1 mellett természetesen a Szolnok Televízió is hírt adott a kampányról. ezt a felvételt ide kattintva nézheted meg.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!