Az intelligens napszemüveglencse

Ismered azt az érzést, mikor úgy vakít a nap, hogy alig látsz valamit, esetleg könnyezel is és még a fejed is megfájdul egész napra?
És azt, amikor a városban járkálsz,intézed az ügyeidet és folyton le kell veszegetned a napszemüvegedet akárhányszor bemész valahova?
Vagy mikor borús az idő, de a Te szemedet mégis bántja a fény?
Ugye milyen bosszantó?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van rá megoldás? Mert igenis VAN!

A ZEISS kifejlesztett egy napszemüveg lencsét, amely alkalmazkodik az időjáráshoz és ahhoz, hogy kültérben vagy beltérben tartózkodsz éppen.

Tudom, mire gondolsz most: ’Akkor ez a fényre sötétedő szemüveg lencse, nem?’
NEM! Ez egy napszemüveg lencse, mikor világos nem színtelen, van egy alap színe és ez sötétedik be bizonyos mértékben a környezethez alkalmazkodva.

Na, ez már nem hétköznapi, ugye? Olvass tovább és bemutatom, hogyan is működik.

A legtöbben azt várják a napszemüveglencséjüktől, hogy nyújtson teljes UV-védelmet, csökkentse a vakító fényt és biztosítson éles és kényelmes látást.
De a nap folyamán különböző körülmények között, más-más szituációkban és változó fényviszonyok között kell helytállnunk.

Gyakran napszemüveget viselve is nehéz dolgunk van, amikor változnak a fényviszonyok, de továbbra is szeretnénk erőlködés nélkül, élesen látni.

Előfordul, hogy a napszemüveg túl sötét az árnyékban vagy egy borús napon, így levesszük annak ellenére, hogy azért süt a nap..

vagy a lencse árnyalata túl világos erős napsütéshez.

A ZEISS mindezt megoldotta egy új innovatív napszemüveglencsével.

Ezt a lencsét az AdaptiveSun fantázianévvel illették. A ’Sun’ elnevezés mert ez egy napszemüveglencse az ’Adaptive’ pedig azt jelenti, hogy adaptálódik/ alkalmazkodik a környezethez.

ZEISS AdaptiveSun technológia egyesíti mindazt, amit elvársz a napszemüvegedtől:

 Gyors : A ZEISS AdaptiveSun lencse gyorsan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz. Így nagyobb kényelmet garantál.

Sötét és még sötétebb : A ZEISS AdaptiveSun lencse a szabadban napfénynél nagyon besötétedik. Így mindig optimális látást biztosít. Világos állapotban a fényelnyelés 60%, sötét állapotban akár 97%.

Színe egységes : A ZEISS AdaptiveSun lencse színegységessége elsőrendű. Így természetes látványról kezeskedik.

Milyen előnyöket biztosít Számodra ez a lencse?

A ZEISS AdaptiveSun lencse gyorsan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, 35 másodpercen belül besötétedik.
A polarizált kivitel még nagyobb kényelmet és teljesítményt garantál minden fényviszony, hogy mindig optimálisan láss.
Itt egy YouTube videó, ami mutatja ezt a szuper gyors sötétedést!

Mi a helyzet az UV-védelemmel?

Mindegyik ZEISS AdaptiveSun lencse teljes UV-védelmet biztosít.

Milyen színek közül lehet választani?

A ZEISS AdaptiveSun lencse színegységessége elsőrendű. Így természetes látványról kezeskedik. Négy klasszikus szín közül lehet választani: szürke, barna, Pioneer (zöld) és kék, ami lehet egységes vagy átmenetes színezés. Ha polarizált kivitelt választasz inkább, az lehet szürke, barna vagy Pioneer.

Igen jól látod!

Átmenetes színezésben is elérhető!
Tehát világos állapotában a lencse felső része sötétebb és és a lencse alja felé fokozatosan világosodik. Ezáltal divatos és igazán trendi megjelenést kölcsönöz.

És igen, azt is jól látod, hogy polarizált verzióban is kérheted!
Hogy ez mit is jelent? Ezek az okos napszemüveglencsék árnyalatukat az UV sugárzás mértékéhez igazítják, így kimondottan ideálisak azoknak, akik extrém fényviszonyok között várnak védelmet a vakító fénnyel szemben, ami által szebb képet biztosít számodra például horgászatkor vagy vízparti kiránduláskor. A különbség megdöbbentő:
És ez még nem minden!

Különböző rétegekkel kérheted: DuraVision Sun UV és DuraVision Mirror UV. Tudom ezek csúnya szavak, mindjárt megmagyarázom mit is jelent ez Számodra!

Mind a ZEISS DuraVision Sun UV, mind a ZEISS DuraVision Mirror UV réteg most a lencse hátsó felszínéről visszaverődő UV-fényt is csökkenti, így további védelmet biztosít a szem számára, mivel így még kevesebb UV-fény éri a szemedet.

ZEISS DuraVision Sun UV: Felső kategóriás rétegcsomag hátsó felszíni antireflex réteggel, ami csökkenti a zavaró tükröződéseket, így tökéletes élességet, tartós és könnyen tisztítható lencsét biztosít.
ZEISS DuraVision Mirror UV: Kifejezheted vele jellegzetes stílusodat vagy még egyedibbé teheted a fényre sötétedő lencséidet. A ZEISS DuraVision Mirror UV réteg része a lencse hátsó felszínén egy antireflex réteg, az elülső felszínén pedig egy divatos tükrös réteg.

Tehát a fő jellemzői, előnyei összefoglalva:

Sokoldalú: A fényre sötétedő tulajdonságai segítségével a változó fényviszonyokhoz alkalmazkodva biztosít éles és kényelmes látást.

 

Véd: A teljes UV-védelem alaptulajdonság minden ZEISS AdaptiveSun lencsénél.

 

Divatos színekben: Széles színválaszték, hogy bármilyen divatirányzatnak és egyedi stílusnak megfeleljen.

 

Csökkenti a vakító fényt: A fényre sötétedő színezés csökkenti a vakító fényt és a fényerősséget. Extrém fényviszonyokhoz polarizált kivitel is kapható.

Hamarosan itt a nyár, a napok egyre hosszabbak és egyre több időt töltünk a szabadban. Itt a tökéletes alkalom, hogy beszerezz egy új, divatos napszemüveget! De vajon világos, vagy sötét tónusú napszemüveglencsét válassz? Többé nem kell választanod! Az AdaptiveSun-nal nem kell kompromisszumot kötnöd!

Szerezd meg most akár ajándékba!

Van egy ajánlatunk számodra! Mi nem szoktunk árat emelni, majd abból akciózni. Ha nálunk ajándékot kapsz, az valóban ajándék!

A kampányba bevont minden egy pár megvásárolt ZEISS Progressive lencsénk mellé egy pár, akár 360 000 Ft értékű ZEISS AdaptiveSun szemüveglencsét adunk ajándékba.*

(Az ajánlat részleteiről tájékozódj az üzletben lévő akciós szabályzatból.)

A 7 lépéses Taupert szemvizsgálattal biztos lehetsz benne, hogy nem csak trendi és komfortos lesz az új különleges napszemüveged, de tűéles is a benne látott kép, maximálisra növeljük látáskomfortodat!

Ne szalaszd el ezt a lehetőséget, jelentkezz be hozzánk még ma!

jelentkezz be a 7 lépéses taupert szemvizsgálatra

*Az akció 2019. április 1-től 2019. július 31-ig tart