Te is olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol a legmodernebb technika és az emberséges,

barátságos légkör találkozik?

Egy olyan céget keresel, ahol teret adhatsz emberséges, barátságos természetednek? Ahol a Te fejlődésed közös érdek? Ahol az esték és a vasárnapok végre a Te szabadidődet gyarapítják?

Akkor ez az állásajánlat pontosan Neked szól!

VÁRUNK CSAPATTAGNAK BUDAPEST ELSŐ ZEISS VISION CENTERÉBE AZ ÜGYFELEK EMBERSÉGES KISZOLGÁLÁSÁHOZ

A ZEISS Vision Centerben elfelejtheted a PD lécet, az alkoholos filctollat és a papírt. Olyan innovatív technológia áll rendelkezésedre, ahol csak az ügyfélre, az ő segítésére helyezheted a figyelmed. Ahol azért, hogy munkád eredményeként szuper elégedett ügyfelek által sikereket érj el, egy korrekt Zeiss csapat és egy lelkes tulajdonos dolgozik.

Dolgozz velem!

Taupert Szilvia vagyok, látszerész, optometrista és közgazdász. A Budapesten hamarosan nyíló ZEISS Vision Center és a szolnoki Széchenyi Optika tulajdonosa. Mélyen hiszek a teljesség erejében. Hiszem, hogy a szemüveges emberek több figyelmet, odafigyelést, segítségnyújtást érdemelnek. Hiszek a fejlődés, az innováció erejében. Hiszem, hogy csak úgy érdemes dolgozni, ha a csapatom számára a munka, a munkaidő jó érzésekkel, jó hangulatban telik. Ezért minden tőlem telhetőt megteszek, hiszen az ügyfelek érzik, hogy vidám hangulatú korrekt és elégedett emberek szakértelmére bízhatják látásukat. A látásért, az ügyfelek elégedettségéért folytatott rajongásom eddig is szép sikereket hozott számunkra. Lendületes csapatmunkánknak köszönhetően 2017-ben az Év Marketingese díjat, valamint a Magyar Tudományos Akadémia DAB és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara INNOVÁCIÓS DÍJÁT nyertük el, 2018-ban pedig Szolnok TOP30 vállalkozásai között jelenhettünk meg.

Eddigiekben működő üzletünk ezt azzal a különleges 7 lépésből álló komplex szemvizsgálati és az ügyfelek kiszolgálását rendszerbe állító módszernek a használatával érte el, amit, mint brandet le is védettünk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál, mint 7 lépéses Taupert Szemvizsgálat. Azok az ügyfelek, akik ezzel a rendszerrel kapják meg a tökéletesen rájuk szabott szemüvegüket azt szokták mondani, hogy „ez élete első igazán jó szemüvege”. Cégünk sikerének egyik kulcsa, hogy az ügyfeleinkkel törődünk, rendszeresen kapcsolatban vagyunk velük, mosolyogva, legjobb tudásunk szerint, őszintén segítünk nekik. Bővebben rólunk és munkánkról itt tájékozódhatsz: www.szechenyioptika.hu  https://www.facebook.com/szechenyioptika.taupertszemvizsgalat/

Milyen munkatárs tud jól beilleszkedni a csapatunkba?

Egy olyan vidám temperamentumú, pörgős személy, aki szívesen foglalkozik emberekkel, örömmel segít nekik, ugyanakkor nem veszik el a részletekben, szeret haladni a feladataival.

· Akinek fontos, hogy egy szakmailag magas színvonalú, elismert területen dolgozzon.

· Aki egy hosszútávú, megbízható állást szeretne, ahol van lehetősége fejlődni a szakterületen, új dolgokat megtanulni, egyéni és csapat sikereket elérni.

· Aki könnyen teremt kapcsolatot az emberekkel, célirányosan tudja vezetni a kommunikációt az ügyfelekkel.

· Aki nagyfokú önállósággal rendelkezik, egyedül is képes a vásárlókat kiszolgálni, a rá bízott adminisztratív feladatokat precízen megoldani.

· Aki magáénak tudja tekinteni az értékrendünket, és őszintén, tiszta-szívvel képviselni azt és barátsággal, csapatjátékosként hozzáállni a kollégáihoz.

Ez a munka Neked VALÓ, ha

· szakmailag és emberileg is szeretnéd, ha megbecsülnének a munkádban, amit továbbképzésekkel és extra juttatásokkal is meghonorálunk

· nyitott vagy rá és igényled is, hogy egyre jobb és jobb lehess abban, amit csinálsz, ezért szívesen képzed magad.

· szívesen ismersz meg új embereket, örömmel meghallgatod a látásukkal kapcsolatos legapróbb problémájukat is, hiszen csak ezek teljes ismeretében tudjuk elkészíteni számukra a tökéletes szemüveget. Emberszeretet, természetes kedvesség és valódi segíteni akarás.

· vannak számítógépes ismereteid, nem rettensz meg néhány űrlap kitöltésétől, vizsgálati eredmény elemzésétől

· nem tartod ördögtől valónak a gondolatot, hogy ha egy ügyfélnek tudsz ajánlani egy számára ideális megoldást, akkor felkínáljad, értékesítsed számára azt.

NEM FOGOD MEGTALÁLNI a számításod nálunk, ha

· nem hiszel abban, hogy vannak igazán kiváló megoldások, amelyek megérik az árukat

· nem tudsz priorizálni, nehezen veszed, ha besűrűsödnek a feladatok, ezért inkább behúzod a kéziféket

· hajlamos vagy arra, hogy egy beszélgetés során elvessz a részletekben, eltérj a témától

· a munkádat egy letudandó feladatként éled meg, ami „–tól –ig kell túlélni”, nem szereted az ügyfeleket, inkább egyedül érzed jól magad

· csupán egy rövidtávú, átmeneti megoldásra van szükséged

  Te vagy az ideális jelöltünk, ha látszerész végzettséggel rendelkezel, vagy nem vagy ugyan még szakember, azonban nem idegenkedsz a gondolattól, hogy menet közben képezd magad azzá.

Milyen feladataid lesznek a ZEISS Vision Centerben?

· megismerni az ügyfeleink igényeit, feltérképezni a pontos problémájukat,

· értékesítés és kapcsolattartás a vevőinkkel,

· digitális rendelési felületek, nyilvántartások kezelése

· egyéb adminisztrációs feladatok

A munkavégzés helye,kezdete

ZEISS VISION CENTER

Budapest.

2019. szeptember 1.

A jelentkezés menete:

Ha a hirdetés alapos átolvasása és átgondolása után úgy érzed, hogy ezt a lehetőség Neked szól, kérlek, küldd be részletes fényképes szakmai önéletrajzod „Jelentkezés ZVC” tárgymezővel a szolnok.szechenyioptika@gmail.com címre!

A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük. Ha Neked most nem aktuális a jelentkezés, de ismeretségi körödben tudsz munkát kereső, a feltételeknek megfelelő jelöltet, kérlek továbbítsd neki ezt a lehetőséget!

Köszönöm!

Kellemes napot kívánok!

 

Üdvözlettel:

Taupert Szilvia

ügyvezető

 

Nézd meg mit gondol a Széchenyi Optika csapata: