Siker a látáson és a szemüvegen túl

Ezt a cikket Neked írom abban a reményben, hogy hátha segítek rátalálni arra a magasabbrendű szívedet melengető erőre, ami a héköznapjaidat, a munkádat és az életedet előre viszi és értelemmel tölti meg.

Mi a Taupert Szemvizsgálatnál látásjavítással, szemüvegek készítésével foglakozunk. Fizikailag ez teszi ki a napjainkat. A Taupert Szemvizsgálat rendszere adja azt, ahogyan, amilyen értékrend mentén és rendszerrel végezzük a szemvizsgálatot, készítjük el a szemüvegeidet.

És valljuk be: ha csak ennyi lenne, az önmagában üres lenne. Hiányozna belőle az a TŰZ, az a LELKESEDÉS, ami a tegnapot megnyugtató elégedettséggel, a mai napot örömmel, a holnapot pedig izgalommal teli várakozással tölti el.

Azért vizsgáljuk a látásodat, azért készítjük a szemüvegedet, azért tesszük a dolgunkat nap mint nap, hogy JOBBÁ TEGYÜK AZ ÉLETED.

  • Hihetetlen boldogság megtapasztalni, hogy munkánk által, jobb látással könnyebben boldogulsz. Látni a szemeid ragyogását, amikor örülsz.
  • Felemelő érzés megélni a folyamatot, amikor aggódva, kicsit félelemmel teli izgatottságod átalakul nyugalommá és elégedettséggé.
  • Óriási öröm érezni, hogy idővel nem optikusként tekintesz ránk, hanem ismerősökre, akihez mindig fordulhatsz, ha látásoddal, szemüvegeddel kapcsolatban segítségre van szükséged.
  • Hatalmas siker, hogy a „TEGYÜK JOBBÁ AZ ÉLETED” küldetéshez hasonló jó emberek és vállalkozások is örömmel csatlakoznak.

Szánj egy pár percet egy a TREND FM rádióban készült beszélgetés meghallgatására:

Szóval mi lelkesedünk azért, ha örülsz!

Most pedig kérlek állj meg egy pillanatra!

Legyél akár könyvelő, akár raktáros, hivatásos sofőr vagy bankigazgató. A Te munkádban, hivatásodban is megvannak azok a pillanatok, ami mosolyt, elégedettséget csal az arcodra, melegséggel tölti el a szívedet.

Írd össze, írd meg nekünk! -> szolnok.szechenyioptika@gmail.com

Téged mi hajt? Miért jó tenned nap mint nap?

Kívánom, hogy találd meg hozzánk hasonlóan Te is hogy miért is jó azt tenned, amit nap mint nap teszel. Ha megvan, minden egyes pillanatban lebegjen ez a szemed előtt (a szemüvegeden kívül 😊)!

Sokkal élhetőbb így ez a világ!

Pontosan tudjuk milyen nehéz megtenni az első lépést…

…de szemvizsgálatunk 7. lépésének végére olyan megnyugvással és élményekkel leszel gazdagabb, amit el sem tudtál képzelni előtte egy vizsgálatról!

A Széchenyi Optika Taupert Szemvizsgálat ára 16.000 Ft

melyet a helyszínen
- készpénzben
- bankkártyával
- egészségpénztári kártyával és
- SZÉP kártyával (szabadidő zseb) is kiegyenlíthetsz
(A vizsgálat díja áfa mentes) 

Szakértő kezekben és kellemes légkörben leszel nálunk a Széchenyi Optikában, erről mi biztosíthatunk:

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan visszahívnak.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.