A
szemüvegesek
boldogabbak

lennének, ha tudnák, mire figyeljenek szemüvegválasztás során

Ha szemüveges vagy, életed 2/3-át szemüvegben töltöd. Személyiséged része, nagyon nem mindegy, hogy milyen.

„A látás és megértés öröme a természet legnagyszerűbb ajándéka. „
Albert Einstein

A könyvről

Szemüveg viselőként belegondoltál már abba, hogy életed 2/3 részét szemüvegben töltöd? Lehet akár -20 vagy 30 C° fokos hőség, a szemüveged mindig meghatározza a közérzeted, a munkateljesítményedet. A személyiséged része, meghatározza, milyennek látnak mások és Te milyennek látod a világot.

Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen!

Taupert Szilvia vagyok, optometrista, látásjavító szakember.

Az a tapasztalatom, hogy 10-ből 6 szemüveges életét keseríti meg, hogy hunyorogva, szemeit ráncolva erőlködik. Közel sem tökéletes látása és személyiségével cseppet sem összhangban lévő szemüvege hátráltatja mind a munkahelyi sikereiben, mind az emberi kapcsolataiban.

Ennek nem kell, hogy így legyen!

Magam is szemüveges vagyok, és 12 éve foglalkozom látásukkal bajlódó ügyfelekkel. Hiszem, hogy megfelelő szakember és a szemüveged megfelelő megválasztásával boldogabb, teljesebb életű szemüveges lehetsz.

Ezért úgy gondoltam összegyűjtöm, és megosztom veled azokat a tapasztalataimat, amit ha Te magad szemüvegesként tudsz, elérheted, hogy szemüvegesként végre úgy láthass, ahogy azt előtte elképzelni sem tudtad

hogy a szemüveg ne csorbítsa, hanem erősítse önbizalmad, kiteljesítse megjelenésed, hogy az éleslátásod és tekintetedet meghatározó megjelenésed pontosságot, harmóniát, sikert hozzon életedbe.

Ez a könyv védőoltás számodra, hogy ezután ne fogadd el a közönségest, a futószalagost. Hiszen Te magad is különleges és egyedi vagy! Megmutatja, hogyan válassz szemüveget, mire figyelj oda, ha arra vágysz, hogy boldogabbá, szebbé, kiegyensúlyozottabbá válhass általa.

Megnyugtató választ kaphatsz olyan nyugtalanító kérdésekre is, mint:

  • A szemüveg ellustítja a szemet?
  • Ha nem hordod, gyorsabban romlik, esetleg megvakulhatsz?
  • Honnan tudhatod, hogy jó szakember kezeiben vagy?
  • Mit tegyél, ha mégis problémád akad a szemüvegeddel?
  • A szemüveg vagy kontaktlencse lesz-e jobb megoldás számodra?

Szerezd meg a könyvet, és lásd boldog szemüvegesként a világot!

Jó lesz ez a könyv Neked?

Igen, ha fontos számodra a szemed világa és szeretnél érthető nyelvezettel többet megtudni a látásról, a szemüveg viselésről.

Igen, ha látásproblémákkal küzdesz és tisztábban szeretnél látni a szemüvegességről keringő számos bizonytalanság és tévhit kapcsán.

Igen, ha szemüveges vagy, és már megégetted magad egy-egy rosszul kiválasztott szemüveg miatt és következő szemüvegedet szeretnéd bölcsebben, tudatosabban kiválasztani.

Igen, ha kiver a víz a szemüvegesség gondolatától is, de titkon arra vágysz, hogy bárcsak olyan szemüveged lenne, ami nem elvesz, hanem hozzáad megjelenésedhez, ami az önbizalmadat erősíti.

Igen, ha gondoskodó szülő vagy, akinek fontos, hogy gyermeke teljes életet élhessen szemüvegesként is.

Igen, ha boldog és gondtalan szemüvegviselésre vágysz.

Igen, ha szemüveges barátodnak, családtagodnak szeretnél igazán hasznos és személyre szabott ajándékot adni.

Mit kapsz a könyv elolvasásával?

A könyv elolvasás után magabiztosabb leszel azzal kapcsolatban, hogy milyen egy Neked való, körültekintő szemvizsgálat.

Tudni, érezni fogod, hogy jó szakember szakértelmére bízod-e a látásodat.

Látni fogod, hogy a szemüvegesség negatívumai eltörpülnek ahhoz képest, amennyi pozitív hatása van a munkádra, közérzetedre, megjelenésedre, de még az emberi kapcsolataidra is.

Nem gyötörnek többé kételyek buta látással kapcsolatos hiedelmek kapcsán.

Egyszerű, sok-sok példával illusztrált nyelvezete miatt végre érteni fogod látásod természetét.

Megkíméled magad a rosszul sikerült szemüvegek felesleges költségeitől.

20 éve vagyok már szemüveges, ez idő alatt sok optikában megfordultam és sajnos sok rossz tapasztalatot is szereztem
Itt volt már az ideje, hogy új szemüveget csináltassak. A párom megtalálta a Facebookon a Széchenyi Optikát és a róluk írt véleményeket, amik nagyon megtetszettek. Mihamarabb kértem is időpontot.
Az Optikába belépve kedves, mosolygós légkör fogadott, teli modern eszközökkel.
Mindenre kitérően, alaposan, precízen megvizsgáltak a látásomat.
Itt derült ki, hogy a fáradékonyság és a szemfájdalom hátterében a rejtett kancsalság áll. 
Az új szemüvegemben a “látvány” leírhatatlan volt, mintha Full HD-ben látnám a világot. 
Csak is ajánlani tudom a Széchenyi Optikát! Professzionális szaktudás és fent említett légkör fogad minden alkalommal. 
🙂 Köszönöm szépen az Éles Látást! 
Hálás vagyok Nektek!”

Fejes Katalin

védőnő

Kinek nem való?

Nem neked való, ha:

Ha szeretsz hazardírozni, ha számodra mindegy az eredmény, csak akciós legyen.

Ha élvezed, hogy panaszkodhatsz a pontatlan látásod okozta fáradékonyság miatt.

Ha már mindent tudsz a látásodról és sztájliszt gondolkodással mindannyiszor tudod, pontosan melyik szemüveg erősíti megjelenésedet, stílusodat.

Ha szeretsz nyafogni, netán kritizálni amiatt, hogy bezzeg más jobban néz ki, sikeresebb, gyorsabb, teljesebb életet él.

És miután hátat fordítottál néhány oldalnyi segítségnyújtásnak, ne csodálkozz, ha jön egy élesen látó kolléga, és precízsége, gyorsasága, önbizalommal teli megjelenése miatt hirtelen háttérbe szorulsz a munkahelyeden.

Vagy éppen alulmaradsz egy tárgyaláson, mert hunyorogva, orrodon lógó szemüveggel nem te lettél a befutó.

Ugye Te többet érdemelsz ennél?

Mit mondanak a könyvről akik már olvasták?

„Soha nem hittem volna, hogy a szemüvegről könyvet lehet írni a szemüvegeseknek. Bevallom, hogy kicsit kétkedve is fogadtam. Aztán a kezembe vettem a könyvet, elkezdtem olvasni, majd arra “ébredtem” az utolsó sora után, hogy kihűlt a fürdőkádban a víz.

Miért nem mondta el ezeket a dolgokat nekem senki??

Ráadásul ilyen érdekesen, és laikus számára is érthetően?

Végre egy szakember, aki veszi a fáradságot, és elmondja nekünk, szemüvegeseknek azokat a dolgokat, amiket feltétlenül tudnunk kell, hogy boldogok legyünk a szemüvegünkkel. Kötelezővé tenném, hogy ezt a könyvet mindenkinek a kezébe adják az első szemüvege mellé!”

Szalai Gabriella

Angolutca.hu, ügyvezető-tulajdonos

„Megtiszteltetés részese lenni egy ilyen fontos kezdeményezésnek, mint a látáskultúra népszerűsítése! Szilvia írása nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy minél többen odafigyeljenek a maguk és családtagjaik látására, annak rendszeres ellenőrzésére. Ezt az írást szeretettel ajánlom mindenkinek, akinek fontos az egészsége, a látása. Figyelemfelkeltő, érdekes olvasmány amilyenekkel – ebben a reklámzajos, marketingdömpinges világunkban – egyre többször kellene találkozunk, hogy eligazodhassunk az optika szakma forgatagában.”

Karvázy Attila

Karvázy Optika, Optikus Mester

„Megéltem 65 évet, ebből 15 évet szemüvegesen, de a jó látással és a szemüveg kiválasztásával kapcsolatos ismereteim nagyon hiányosak voltak. Több optikusnál és szemorvosnál is megfordultam, de korábban sehol nem tapasztaltam a könyvben leírt dolgok egyidejű alkalmazását. 5 éve felkerestem a lányom ajánlására Taupert Szilvia optikai szaküzletét s láss csodát: látásom élesebb, szemüvegem könnyebb, kényelmesebb lett.

A könyv elolvasása után azt ajánlom a szemüvegviselőknek, valamint azoknak is, akik még előtte állnak, hogy mindenképpen olvassák el Szilvia könyvét. Az itt leírtak figyelembevételével kezdjen hozzá a szemüvegválasztáshoz, a megfelelő szakember kiválasztásához. Nem fogják megbánni!”

Hangya Éva

nyugdíjas, Szolnok

„Szilvivel pár éve kezdünk együttműködni, de már az első pillanatban szembetűnő volt, hogy Ő a megszokottól eltérő módon tekint az optikai szakmára.

Szilvi maximalista, időt és fáradságot nem sajnálva, mindig a legjobbat adja a vásárlóinak.

Ez a könyve hasznos információkkal szolgál a szemüveget viselők százezreinek, akik sokszor tévhitekkel rendelkeznek a szemüvegekkel kapcsolatosan.

Bizonyos vagyok benne, hogy azon szemüveg viselők, akik ezt a könyvet olvassák, sok tekintetben magukra ismernek és a jótanácsokat megfogadva felkészültebbek lesznek a következő szemüvegük vásárlásakor.”

Mr. Gergely Rósa

Commercial Director – East Europe, ZEISS Vision Care

a szerzőről

Ki az a Taupert Szilvia, és miért hallgassak pont rá?

„Szenvedélyem a látásjavítás. Közgazdászként és optikusként kezdtem, majd a Semmelweiss Egyetemen szereztem Optometrista, azaz látásjavító szakember diplomámat. Mélyen hiszek az innovációban és az ügyfélközpontúságban. Ügyfeleim tapasztalataira reagálva 2016-ban megalkottam és levédettem a 7 lépéses Taupert Szemvizsgálatot, mint brand-et. A tűz, ami az ügyfeleim boldogságáért, elégedettségéért ég bennem, nemcsak lelkes szemüvegesek táborát kovácsolt körém, hanem számos díjat és elismerést is átvehettem. 2017-ben Év Marketingesének választottak, majd az Észak-Alföldi INNOVÁCIÓS DÍJAt is elnyertem. 2018-tól a Magyar Optikus Ipartestület munkáját segítem elnökségi tagként.

Ezzel a könyvével célom, hogy olyan tudást, látásmódot adjak a szemüvegeseknek, amivel azok boldogabb, elégedettebb szemüvegviselőkké válhatnak.”

„Mint üzleti tanácsadónak, sok szemész ügyfelem volt az évek során. A többségük csak egyet akart: több ügyfelet. Kivéve Taupert Szilvi. Ő az elejétől fogva azt tűzte ki a zászlójára, hogy a páciensei sokkal jobb szemvizsgálatot kapjanak, mint máshol. Azért, hogy a szemüveg, amit kapnak, sokkal jobb legyen, mint máshol. Hogy a napjaik, amiket a szemüvegben töltenek, sokkal jobbak legyenek.

Mindenki azt mondta neki: fölösleges próbálkoznod, mert Magyarországon nem tudsz az ingyenes szemvizsgálattal versenyezni. Fölösleges invesztálnod milliókat a legújabb szemvizsgáló eszközökbe, mert úgy sem lesz senki, aki fizetni fog érte, ha egyszer ingyen is lehet szemvizsgálatot kapni. De Szilvi hajthatatlan volt.

Tudod, miért, kedves olvasó? Mert Szilvinek a specialitása a kristálytiszta, tűéles kép. Neki ez a fejében a jövőkép. Amit lát, és ami felé tart, eltéríthetetlenül. És a tűéles valóság, amit mi, a szerencsés páciensei, megkapunk tőle a szemüvegein keresztül.

Mert kép és kép közt hatalmas különbség lehet. Aki ezt értékeli, annak ez a könyv inspiráló lesz.”

Wolf Gábor, Marketing Commando, a Kisvállalati Marketing Biblia c. üzleti bestseller szerzője

Díjak, elismerések az elmúlt időszakból

ZEISS értékesítői díj

Az Év Marketingese díj

Innovációs díj

Ma kész lett az új szemüvegem, s meglepően gyorsan. Köszönöm az új látásélményt s azt a kedves profi, szakszerű bánásmódot amit az üzletben tapasztaltam !

Nem vásárló vagy ügyfélként bántak velem, inkább királynőnek érezhettem magam.

Hálásan köszönöm Taupert Szilvinek és kollégáinak!

Marcsi Szórádné

Szerezd meg a könyvet, és kerüld el a

„megbántam, hogy ezt választottam”
„első perctől nem volt jó”
„nem hordtam, mert mégsem tetszett”

kínos és pénzpazarló helyzeteket!

Gyakori kérdések

Nekem ez a szemüveges, dioptriás téma az optikus szájából is kínai. Biztos meg fogom érteni?

Efelől semmi kétségem nincs. A könyv nem szakembereknek íródott, hanem Neked. Könnyen érthető, példákkal, történetekkel megtűzdelt olvasmány. Ígérem, nem fogsz unatkozni.

Konkrétan megtudhatom, milyen szemüveg való Nekem?

Iránymutatást adok a könyvben arra vonatkozóan, hogy mire figyelj oda, amikor a szemüveged kiválasztod. Rád szabott konkrétumokat nem tudok, hiszen ahhoz személyesen is meg kell, hogy ismerjelek. De ha elolvasod a könyvet, meglátod sokkal határozottabb tudással indulsz neki az új szemüveged kiválasztásának.

Csak szemüvegről, vagy egyéb látásjavító eszközről szól a könyv?

Nem csak szemüvegről, hanem a kontaktlencse viseléshez is biztosítok hasznos ismereteket.

A könyv olvasása után nálad kell-e szemüveget vennem, vagy vehetek máshol is?

Természetesen adhatod a bizalmad nekünk is, azonban sok jó szakember van az országban, Tiéd a választás.

Nincs többé vaktában vásárolt szemüveg!

Kerüld el, hogy több tíz vagy százezer forintos szemüveged a fiók mélyén végezze.

Arra gondoltam, ha teljesebb gondoskodásra vágysz, a könyv mellett szükséged lehet az alábbiakra is:

Közeli látásélesség ellenőrző könyvjelző

Ez egy nagyszerű eszköz arra, hogy Te magad leellenőrizhesd a közelre látásod minőségét úgy, hogy ehhez egy tapottat sem kell tenned. Bármikor bárhol meg tudod nézni, megfelelő-e a látásod vagy a szemüveged közelre nézéshez. Javaslom, használd könyvjelzőként.

Szemvizsgálat utalvány

Tudom, rászánni magad, hogy kivizsgáltasd a szemed olyan, mint fogorvoshoz eljutni. Az ember hónapokig készül, mire végre-valahára elindul. Gyakran már csak akkor, ha nagy a baj. Ezért készültem Neked ezzel az utalvánnyal, így nincs más dolgod, mint időpontot kérni akkorra, amikor Neked a legmegfelelőbb.

Összeállítottam Neked több lehetőséget is, hogy Te is a boldog és kiegyensúlyozott szemüvegesek táborát erősítsd.

Válassz!

Prémium csomag

A SZEMÜVEGESEK BOLDOGABBAK könyv
A szerző által Neked dedikálva!
3.980 Ft
10.000 Ft értékű szemvizsgálat utalvány 10.000 Ft 
Közeli látásélesség ellenőrző könyvjelző 980 Ft
Személyes átvétel esetén meglepetés ajándék 790 Ft

15.750 Ft helyett csak
11.980 Ft

Alap csomag

A SZEMÜVEGESEK BOLDOGABBAK könyv

Személyes átvétel esetén meglepetés ajándék

3.980 Ft

Mi történik, ha megrendeled a könyvet? 

Megrendelést követően kapsz egy visszaigazoló emailt.
Ha nem találod, akkor kérlek nézd meg a spam vagy a promóciók mappában.

Ha személyes átvétel mellett döntöttél, látogass el hozzánk:
Széchenyi Optika 5000 Szolnok, Széchenyi körút 127.
Itt személyesen átveheted a könyvedet, ami mellé meglepetés ajándékkal is készülünk Neked!
Fizetni helyben tudsz majd készpénzzel vagy bankkártyával.

Ha kiszállítás mellett döntöttél, kártyás fizetést követően küldünk Neked egy visszaigazoló emailt, 10 munkanapon belül érkezik a futár, és már olvashatod is a könyvet.

Bármilyen kérdés felmerül benned, írj, vagy telefonálj nekünk bátran, szívesen a segítségedre leszünk.

Elérhetőségeink:

 

Széchenyi Optika – Taupert Szemvizsgálat
Cím: 5000 Szolnok, Széchenyi körút 127.

Tel: 06 70/387-3317 vagy 56/402-744
Email: szolnok.szechenyioptika@gmail.com