ÁSZF

A Széchenyi Optika egy látásvizsgálattal, szemészeti szűrésekkel, látásjavító szemüvegek készítésével, forgalmazásával, javításával, kontaktológiai szolgáltatásokkal és kereskedelmével foglalkozó szemüvegszaküzlet. Az általunk működtetett weboldal célja, hogy segítsük az embereket egészségük megőrzésében, legjobb tudásunk szerint a látáshibáik helyreállításában, korrigálásában.

A weboldalon található információk, cikkek, tájékoztatók, videók, képi anyagok mind az Ocular Soft Kft. szellemi termékei, annak másolása újra közlése a forrás feltüntetésével és a tulajdonos engedélyével történhet.

A www.szechenyioptika.hu is közölhet máshonnan átvett információkat, cikkeket, de azt minden esetben engedéllyel és a forrás feltüntetésével teszi, abból a célból, hogy minél magasabb minőségű tájékoztatást adhasson a weboldal felhasználóinak, látogatóinak.

A megjelent cikkek, hírek, egészség tippek nem helyettesítik az optometriai/orvosi ellátást. Amennyiben panaszai, problémái vannak, kérjük forduljon orvoshoz.

Az oldalon megjelent tanácsok eredményeiért az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a weboldalon a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.  Az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben módosítást követően azonnal tájékoztatjuk látogatóinkat az új adatokról a www.szechenyioptika.hu oldalon.

A változás jogát fenntartjuk.

Ocular Soft Kft. 5000 Szolnok, Bartók B. út 69.

Széchenyi Optika 5000 Szolnok, Széchenyi krt. 127.

Tel: 56/402-744

Kiadva:2016.04.01.

7 lépéses taupert szemvizsgálat Széchenyi Optika

Ne maradj le!

Iratkozz fel és értesülj azonnal híreinkről, akcióinkról!

Adatkezelési tájékoztató

Hírlevél feliratkozás

Sikeresen feliratkoztál!