Termékek Menü
0

Taupert Szemvizsgálat - Széchenyi Optika

Jelentkezz be vizsgálatra és válassz időpontot

Az időpontfoglalás véglegesítéséhez visszahívunk, vagy e-mailben egyeztetünk 24 órán belül. Köszönjük bizalmadat, biztosan jó döntést hozol!

Az bejelentkezés még nem kötelez semmire, visszahívunk és véglegesítjük az időpont foglalásodat. Köszönjük bizalmadat!

 

Kérdésed, kérésed van? Visszahívunk!


Hamarosan visszahívunk, türelmedet köszönjük! Addig is nézd meg mit írtak rólunk azok, akik már jártak nálunk:

 "Csakis pozitív véleménnyel lehetek. Egy szemvizsgálat után lett nekem kontaktlencse rendelve. Én nem hittem,hogy a rossz szemeimmel láthatok még ilyen jól. :) Kedvesek, figyelmesek, Szilvi mindent pontosan és érthetően elmagyaráz a vizsgálat közben. Nagyon szépen köszönöm! Csak ajánlani tudom az Optikát!!" 

Donkóné Réz Nikoletta

 

„Csak néhány orvos, optometrista szakosodott Magyarországon a heterofória kimutatására és korrigálására. Büszkék vagyunk arra, hogy Taupert Szilvia, aki évekig a Semmelweis Egyetem gyakorlati oktatójaként is tevékenykedett, a szolnokiaknak és a megyében élőknek is lehetőséget biztosít arra, a Zeiss által kifejlesztett vizsgálati metódussal megkapják életük első igazán jó szemüvegét.”

Palcsi Beáta Optikai szakreferens, optometrista. Carl Zeiss Vision Hungary Optikai Kft.

 

„Jó kezekbe kerültem! A vizsgálat meghitt, csendes, barátságosan kialakított környezetben történt, kiterjedt minden fontos lépésre. Kedves és kellemes bánásmódhoz hozzá értő szakmai magabiztosság társult. Figyelembe vettek mindent, amit kértem, kérdeztem. Napi tevékenységemhez nélkülözhetetlen szemüveget kaptam, kényelmes és kellemes viselet, a lencsét külön imádom, nem fáj, és nem fárad el a szemem olyan hamar, akár az egész napos viselet sem okoz gondot a képernyő előtt. Nincs szédülés és hunyorgás.”

Jankovics Ferencné  Mónika

 

„Ha egyszer itt jártál már nem mész máshová, és mindenkinek a Széchenyi Optikát ajánlod.”

Dávid Marianna

 

„22 év szemüvegesség után végre van egy szemüvegem, amiben tényleg élesen és jól látok. Eddig is volt szemüvegem és voltam szemvizsgálaton, de a Széchenyi Optikában megdöbbentő különbséget tapasztaltam: a 7 lépéses Taupert szemvizsgálaton a szemem és a látásom minden szempontból végig lett vizsgálva. Rendszerszervező informatikusként a munkám során is nagy hasznát veszem az új dimenziónak, melyet a visszakapott éleslátásom jelent.”

Németh Ágnes Éva

 

„A Széchenyi Optika 7 lépéses Taupert vizsgálata legalaposabb vizsgálat, amivel életemben találkoztam. Felkészült személyzet és értékesítés! Maximális elégedettség! Szuper közérzet!”

Virág Róbert

 

„Kedves Szilvia és Andi! Pár napja nekem sokkal szebb a világ. Ezt köszönhetem nektek, mert remek szemüvegeket kaptam tőletek. Imádom mindkettőt. Tökéletesek lettek."

Majnár Beáta

 

Várunk szeretettel Téged is!

 

 

 

Vissza a főoldalra

Taupert Szilvia diplomás optometrista és kontaktológus"Minden ember más. Más egyéniség, máshogyan megélt látáspanaszok. Titkom, hogy minden vizsgálat egyéni. Arról az emberről szól, azokra a panaszokra, látáshibákra specializálódik, aki a vizsgálati székben ül. Ezért gyakori, hogy itt tapasztalják meg életükben először az éles látás és az első igazán jó szemüveg élményét."