Termékek Menü
0

Amikor nem megfelelő szemüveget viselsz

Taupert Szilvia
2016-05-09 19:50:34

1. Nem látsz egyformán a jobb és a balszemeddel. 

2. Nem látod a TV-n az apró betűket. 

3. Elfáradsz olvasáskor, számítógép használatakor. Távolítod magadtól az olvasnivalót, hogy ne legyen zavaró a fókuszálás.

4. Gyakran könnyezik, ég, szúr a szemed. Vagy mindez felváltva.

5. Használod már egy ideje, mégis térérzékelési problémáid vannak. Azaz néha gondot okoz a járdaszegély helye, a szembejövő autó távolsága.

6. Nem tudod megszokni. Nem látsz benne kényelmesen távolra vagy közelre. Inkább idegesít, mint megnyugvást ad a használata.

7. Fájnak a szemgolyóid egy-egy fárasztó nap végén.

8. Gyakran migrén gyötör.

9. Karikásak a szemeid, főleg a nap végére.

10. Sötétedéskor és este elhúzott csíkokat látsz a fényforrások körül.

Magadra ismertél? 

Várunk szeretettel Téged is!

 

„Kedves Szilvia és Andi! Pár napja nekem sokkal szebb a világ. Ezt köszönhetem nektek, mert remek szemüvegeket kaptam tőletek. Imádom mindkettőt. Tökéletesek lettek."                      

Majnár Beáta

"Ha egyszer itt jártál már nem mész máshová és mindenkinek a Széchenyi Optikát ajánlod."

Dávid Marianna

Ha szeretnél több érdekességről olvasni, kattints az alábbi gombra, hogy feliratkozz hírlevelünkre, melyen keresztül havonta juthatsz értékes információkhoz érdekességekről, vagy az aktuális trendekről.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Taupert Szilvia diplomás optometrista és kontaktológus"Minden ember más. Más egyéniség, máshogyan megélt látáspanaszok. Titkom, hogy minden vizsgálat egyéni. Arról az emberről szól, azokra a panaszokra, látáshibákra specializálódik, aki a vizsgálati székben ül. Ezért gyakori, hogy itt tapasztalják meg életükben először az éles látás és az első igazán jó szemüveg élményét."