Túlzások nélkül egy másik világ…

Itt az ideje, hogy megtapasztald, hogyan szolgálja látásod a munkahelyi sikereidet, a családod harmóniáját, és a világ szépségeit, amit még soha nem tapasztaltál meg.

Jogos igény, hogy teljesebb életet élj. Hogy végleg búcsút ints a túlórának, a fáradtságtól elgyötört estéknek.

Képzeld el magad, ahogy élettel telibb lesz a munkád. Végre önmagadra és családodra is jut energiád, és izgalmasabb boldogabb az életed.

Valami ilyesmire vágysz?

És mi köze ennek a látásodhoz?

Nem Te tehetsz a folytonos fáradtságról, túlterheltségről…

A XXI. század kinőtte szemeid evolúcióját.

Bármennyire hihetetlen, szemeink retinájára torz, hiányos és szórt kép kerül. Igen, még akkor is, ha úgy érzed, jól látsz. Ha látáshibád van, rád ez halmozottan érvényes.

Agyunk, mint egy photoshop program a teljes ébrenléti idő alatt korrigálja, érzetként helyre teszi a látottakat. Ezzel semmi baj sem volt addig, míg legelésző báránykákat nézegettünk a mezőn.

Ma egyszerre beszélsz telefonon, e-mailre válaszolsz laptopon és chat-elsz a telefonodon, miközben pittyeg az értesítés, netán még közlekedsz is. Mindezt gyorsan, precízen és egyszerre. Ez olyan mértékű terhet ró az idegrendszeredre, hogy főleg a hozzád hasonló, precíz munkát végző, igényes felnőttek esetén fáradásos panaszok, „néha megfelelően látok, néha zavar a látásom” érzés lép fel. Nap végére égő, vörös szemeid, fejfájásod pihenésre kényszerít.

Hogyan tudsz a mai kor követelményeinek úgy megfelelni, hogy közben megkönnyíted életed?

  • Nem fájdalomcsillapítóval, még több kávéval, netán kevesebb alvással.
  • Ne a digitális eszközeidet dobáld ki! Ez a mai világ szerves része.
  • Nem részmunkaidővel, készétellel, gyorsabb autóval.

Neked, önmagára és környezetére igényes felnőttnek, elegendő lehet csupán jobban látnod, mint azt valaha elképzelted.

 

Új, Jász-Nagykun Szolnok megyében elsőként, egyedülálló technológiával bővült a

Széchenyi Optika 7 LÉPÉSES TAUPERT SZEMVIZSGÁLATA

mely mérföldkő mind a látásjavítás, mind az életminőség javítás területén

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Carl Zeiss Vision 160 éves innovációs fejlesztéseinek eredményeként az i.Profiler® szemvizsgáló műszerrel és azi.Scription® technológiás szemüveglencse gyártással új minőséget hozott létre a látás területén, mely mostantól a szolnokiaknak is lehetőséget biztosít arra, hogy megtapasztalhassák az eddig elképzelhetetlent.

Hogyan?

Szemünk lencserendszere természetességéből adódóan nem egységes törőerejű, azaz nem egységesen töri meg a fényt. A retinára ezért képződik szellemképes, torz és hiányos kép. Az eddigi mérési technikákkal egy átlagos törőerőt mérhettünk, melyre átlagos erősségű szemüveglencse gyártódott.

Az i.Profiler® a hagyományos mérőműszerekkel ellentétben nemcsak dioptriát mér egy ponton, hanem a pupilla teljes nyílásában, szenzoros technikával 1500 elemzett pontonhatározza meg a szem hibás leképzését, és mintegy 3D-s domborzati térkép jeleníti meg a szem törőerejét pontról pontra,század dioptria pontossággal.

Következő lépésként a ZEISS i.Terminal®2 csúcstechnológiás kamerájával 10-ed mm pontossággal meghatározzuk azt, hogy az általad választott szemüvegkeretben pontosan hol, hogyan és milyen távolságra találhatóak lencséid a szemedtől.

A mért adatokat a szemüveglencse rendeléshez csatolva, a gyártás fázisa az i.Scription® szabadalmaztatott algoritmusú tervezéssel folytatódik, ahol a Te szemeid profiljához, keretedhez, arcformádhoz igazítva készülnek el szemüveglencséid. A szemüveglencséd a szemedhez hasonlóan egyedi lesz. Olyan látáshibáid kerülnek kijavításra, mellyel egész életedben együtt éltél.

Az eredmény

Borotvaéles, szín-gazdag, fényudvarmentes látás éjszaka és műfény mellett is. Megtapasztalod, mennyivel könnyebb az életed, ha idegrendszerednek nem a hibák kijavításával kell foglalatoskodnia.

Élvezd a világot lenyűgöző látásminőségben és törődj végre azzal, ami igazán fontos számodra. Nyűgözd le feletteseidet a látásod nyújtotta gyorsasággal, pontossággal és terhelhetőséggel. Vess véget annak az időszaknak, amikor a nap végén a fáradtságtól elcsigázottan rogysz le a kanapéra, miközben gyötör a lelkiismeret furdalás, hogy megint a családra nem maradt energiád.

Kinek való? Neked…

  • ha igényes vagy az életedre. Fontos számodra, hogy élvezd ki minden percét,
  • ha munkád felelősségteljes, gyorsaságot, precizitást követel meg,
  • ha szellemileg túlterhelt napokat élsz át, és estére igencsak zúg már a fejed,
  • ha Szolnokon az elsők közt szeretnél élénkebb, szín-teltebb világot látni magad körül
  • ha sokat vezetsz, vagy éjjel zavarnak a reflektorok szórt fényei

 

Kinek nem való? Nem való mindenkinek…

  • ugyanis lencserendelés előtt egy programmal kielemezzük szemeid aberrációit, így még rendelés előtt láthatjuk, ha látásodon nem lehet kellő mértékben javítani
  • hiszen szürkehályog, retinaleválás és degeneratív szembetegségek esetén nem ez lesz számodra a megoldás (ezeket az elváltozásokat a 7 lépéses Taupert Szemvizsgálaton ellenőrizzük)

Szeretnéd?

Jelentkezz be a Széchenyi Optika 7 lépéses Taupert Szemvizsgálatára,

és kérd az i.Scription®  technológiás szemüveglencse tervezést:

 

Mennyibe kerül?

Nem kell megijedned. Az i.Scription® tecnológiával gyártott szemüveglencse többet nyújt viselőjének, mint amennyibe kerül.

A saját szemeidre készülő szemüveglencse tervezését mindenképpen meg kell előzze egy átfogó szemvizsgálat.

Az 1 órás, védjeggyel ellátott 7 lépéses Taupert Szemvizsgálatról itt olvashatsz >>

A pontos látási adatok, a centrálással mért keret adatok alapján és az egyéni, életmódodhoz igazított igényeid alapján a Széchenyi Optika látszerész szakemberével közösen megbeszélt receptúra lencse árán felül az i.Scription® technológia ára 24.800Ft, mely tartalmazza

a  század dioptria pontosságú mérési adatok kiértékelését,

a pontos centrálást, azaz a szemüvegkereted és lencséid pontos helyzetét a szemeidhez képest

a lencséid megtervezését,

valamint a személyre szabott gyártást.

A szolnokiak átlagosan 3 évente készíttetnek új szemüveget. A gyártás ára eltörpül ahhoz képest, hogy az elkövetkező mintegy 1000 napon mennyi segítséget kapsz szemüveglencséidtől.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mit mondanak rólunk?

“Három hete elkészült a szemüvegem az új i.Scription technológiával készített lencsékkel. Valóban megtapasztalhattam azt a PLUSZ-t, amit ez a lencse nyújtani tud. Eddig nem tapasztalt kontúrok és a tárgyak csillogó fényei még akkor is megleptek ha Szilvi már a vizsgálat során elmondta, hogy mire számíthatok ha ezt a lencsét választom. A közeli és távoli látó rész megszokása sem volt problémás, talán csak néhány óráig volt furcsa. Köszönöm a Széchenyi Optikának a szakmai segítséget és a kedvességet is. Szívesen csináltatnék Szilviékkel szemüveget minden héten, csak sajnos nem romlik olyan gyorsan a szemem.” 🙂 Lékó Ottó – www.hurrycan.hu

“A 7 lépéses Taupert Szemvizsgálat eredményei alapján rendeltem Zeiss i.Scription technológiás lencsét a Széchenyi Optikában. Előtte nem is gondoltam, hogy jobb közérzet érhető el egy jó szemüveggel. A szervezetem és szemeim sokkal kipihentebb lett, azóta nem vagyok olyan fáradékony, elmúltak a gyakori fejfájások. A színeket élénkebben látom, és az olvasás is pihentető szemüveggel. Ez a termék visszaadja a tökéletes látásélményt.”Találtné Schweicer Tíme

 Mitől különleges ez a technológia?

 

Jobban látsz éjszaka és gyenge fényviszonyok között.

Ha közvetlenül egy fényforrásra, például egy autó fényszórójára nézünk éjszaka, fényszóródást és fényudvar hatást tapasztalunk. Az i.Scription® technológia csökkenti a képzajt.

 

Élesebb kontraszt.

Kontrasztos képet, például fekete háttéren fehér betűket nézni kimondottan megerőltető feladat a szemeidnek.

 

Élénkebb színek.

Az i.Scription® technológia még több ragyogást hoz az életedbe és biztosítja, olyannak lásd a színeket, mint amilyenek valójában: élénknek és intenzívnek.

*Az i.Scription technológiával gyártott lencsék, személyreszabottan készülnek. Az oldalon megjelent képek illusztrációk, melyek szemléltetik az i.Scription technológiát. A valóságban, a kapott eredmények alapján, egyénenként eltérőek lehetnek. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A NÉV KÖTELEZ! 7x garancia – az első igazán jó szemüvegedért

A szemvizsgálat, látásod javítása bizalmi szolgáltatás. Ezért a szemüveged megrendelése előtt szeretnénk Téged biztosítani arról, hogy a TAUPERT SZEMVIZSGÁLAT márka őszinte és sokrétű garanciát biztosít számodra.

Garantált a csúcstechnológia a látásod szolgálatában

Mind a vizsgálat, mind a szemüvegkészítés során Magyarország élvonalába tartozó műszerparkot állítunk látásod szolgálatába, mert a szemed világa ezt követeli meg.

Az elmúlt 3 évben 56 Millió Forint összegben bővítettük a műszerparkunkat a szolnoki és a budapesti szemvizsgáló laborjaink tekintetében azért, hogy a legkorszerűbb, legpontosabb vizsgálatokban legyen részed.

Tudásunk garanciája - évente átlagosan 112 nap továbbképzés

Tudással, tanulással folyamatosan követjük a világ, a technológia fejlődését azért, hogy a legjobbat adhassunk neked.

Garantáljuk a korrektséget

Hisszük, hogy hosszútávon csak akkor lehetünk sikeresek, ha korrekten állunk ügyfeleinkhez. Ebbe a korrekt tájékoztatáson felül beletartozik az is, pl. szembetegségre utaló jelet találunk, akkor nem szemüveget javaslunk, hanem komplex szemészeti kivizsgálást.

Ha jelenlegi szemüveged megfelelő, vagy egy új szemüveg csak kis mértékben javítaná az életed minőségét, nálunk nem kell attól tartanod, hogy „feleslegesen” rád erőltetünk egy újabb szemüveget. Ha a szemed egészsége és a látásod rendben van, annak örülünk a legjobban.

Garantáljuk az őszinte gondoskodást

Nem csak az a célunk, hogy szemüvegeddel jól láss, hanem az is, hogy új szemüveged hosszú időn keresztül segítőtársad lehessen. Ezért szemüveged átvételekor minden fontos viselési, tisztítási és karbantartási tudnivalóval ellátunk.

Sőt, bizonyos idő után mi érdeklődünk majd, hogy minden rendben van-e, biztosítva, hogy később is számíthatsz ránk.

Minőségi biztosítékok a szemed világáért

Az általunk forgalmazott ZEISS szemüveglencsék mindegyike lézer-gravírjellel van ellátva, és a nevedre szóló plasztik garanciakártyát adunk hozzá.
Ez biztosíték arra, hogy valóban a leginnovatívabb optikai gyártó szemüveglencséi állnak mindennapi látáskomfortod szolgálatában.

Maximális figyelem garancia

Egy körültekintő szemvizsgálat, az egyéniségedhez, stílusodhoz illő szemüvegkeret kiválasztása és a Te életedet leginkább támogató szemüveglencse megválasztása nem rövid idő.

Ügyfeleink 1,5 -2 órát töltenek el nálunk, ezért minden figyelmünk azon van, hogy a fontos döntéseid kényelemben, kellemes légkörben szülessenek.

Boldog szemüveges garancia

A szemüvegesek boldogabbak, ha igazán testreszabott, egyéni stílusukat építő szemüveg öltözteti megjelenésüket, segíti munkájukat, támogatja biztonságukat, könnyíti életüket. Ezt nálunk garantáltan megkapod.

Budapesten is elérsz minket:

Taupert Szemvizsgalat-ZEISS Vision Center 

www.taupertszemvizsgalat.hu

1139,Budapest, Váci út 81.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!