Kontaktlencsés Vizsgálat

Kontaktlencsét szeretnél? Jó döntés, hiszen végre Te is átélheted a szemüveg nélküli tökéletes látás nyújtotta előnyöket. A kontaktlencséd végre

Széchenyi Optikanem maszatolódik

Széchenyi Optikanem párásodik

Széchenyi Optikaminden irányban szabad, torzításmentes látást biztosít

Széchenyi Optikakiváló választás sporthoz és egyéb szabadidős tevékenységhez, hiszen nem korlátoz szabadmozgásodban

Széchenyi Optikastílusodhoz illő napszemüveggel is viselheted

 

Jó helyen jársz…

A Széchenyi Optika kontaktlencse vizsgálatával a legjobb kezekbe kerülsz, hiszen Taupert Szilvia dipl. optometrista – kontaktológusa évekig a Semmelweis Egyetem kontaktológia gyakorlati oktatójaként

is dolgozott.

 

Mi fog történni az első kontaktlencse vizsgálatod során?

 

Széchenyi OptikaMegbeszéljük, milyen élethelyzetekben kell a kontaktlencsédnek helytállnia. Erre a kontaktlencse típusának megfelelő megválasztásához van szükség.

Széchenyi OptikaKontaktlencse alkalmassági vizsgálat során megállapítjuk, nincs-e valamilyen elváltozás a szemeiden, mely akadálya lehet a kontaktlencse használatnak.

Széchenyi OptikaTöbbet kapsz az általánosan elterjedt vizsgálatoknál, hiszen látásod a legprecízebb műszerekkel és technikákkal korrigáljuk.

Széchenyi OptikaNem kell attól tartanod, hogy bizonytalan válaszaid miatt nem lesz jó a kontaktlencséd. Itt nem a hagyományos táblaolvasásról van szó. Olyan tesztjelekkel ellenőrizzük le a látásod, ami biztos eredményt ad.

Széchenyi OptikaLátásod vizsgálata során kitérünk minden olyan tényezőre, ami fontos ahhoz, hogy megtapasztald életed első igazán biztonságos és jó kontaktlencséjét.

Széchenyi OptikaAz esetek 60%-ban már az első alkalommal megtapasztalhatod a kontaktlencse viselés nyújtotta szabadság érzetét.

Széchenyi OptikaA kontaktlencse illeszkedésének és megfelelő látásod ellenőrzése után mindent megtanítunkneked, amit a kontaktlencse viselés során tudnod kell.

Széchenyi Optika Az első kontaktlencse vizsgálat kb. 1 órát vesz igénybe és nem jár semmi kellemetlenséggel, amitől tartanod kellene.

Széchenyi OptikaVizsgálati csomagunk az i. Scription mérést is tartalmazza. Így már nem 0,25 Dioptria léptékkel, hanem század Dioptria pontossággal mérjük szemeid törőerejét. Nappali és esti fényviszonyok között egyaránt, akár 1500 mérési ponton mérjük szemeid hibáit. Ezzel soha sem tapasztalt pontosságú látásélményre nyújtunk Neked lehetőséget.

Az i. Scription technológiáról bővebben itt olvashatsz: https://www.szechenyioptika.hu/i_scription

Várunk Téged is szeretettel!

A vizsgálat 5800Ft -ba kerül, mely tartalmazza a

Széchenyi OptikaVizsgálati díjat,

Széchenyi Optikahavi kihordású lencse esetén az első hónapra elegendő kontaktlencsét,

Széchenyi Optikabetanítást, azaz a kontaktlencse használatát és a szemeid hosszútávú biztonsága érdekében összegyűjtött tudnivalók megtanítását,  

Széchenyi Optikakét hét múlva esedékes kontroll vizsgálat díját,

Széchenyi Optikavizsgálati csomagunk az i. Scription mérést is tartalmazza. Így már nem 0,25 Dioptria léptékkel, hanem század Dioptria pontossággal mérjük szemeid törőerejét. Nappali és esti fényviszonyok között egyaránt, akár 1500 mérési ponton mérjük szemeid hibáit. Ezzel soha sem tapasztalt pontosságú látásélményre nyújtunk Neked lehetőséget.

Az i. Scription technológiáról bővebben itt olvashatsz: https://www.szechenyioptika.hu/i_scription

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A NÉV KÖTELEZ! 7x garancia – az első igazán jó szemüvegedért

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
15 HÓNAP LÁTÁSGARANCIA
12 HÓNAP SZEMÜVEGKERET GARANCIA
2 ÉV SZEMÜVEGLENCSE GARANCIA
2 ÉV INGYENES SZERVIZ
100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI + MEGSZOKÁSI GARANCIA MULTIFOKÁLIS LENCSÉDRE
3 HÓNAP MEGSZOKÁSI GARANCIA

+1 RÁADÁS:
100% MOSOLYGARANCIA

7 CSILLAGOS GARANCIA

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
15 HÓNAP LÁTÁSGARANCIA
12 HÓNAP SZEMÜVEGKERET GARANCIA
2 ÉV SZEMÜVEGLENCSE GARANCIA
2 ÉV INGYENES SZERVIZ
100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI + MEGSZOKÁSI GARANCIA MULTIFOKÁLIS LENCSÉDRE
3 HÓNAP MEGSZOKÁSI GARANCIA

+1 RÁADÁS:
100% MOSOLYGARANCIA