Miért vagyunk mások?

Nem elegendő egy átlagos „Ez a jobb – vagy ez a jobb” szemüvegfelírás

Elkötelezettek vagyunk a látásjavításon túl szemeid egészségének megőrzéséért.

Ezért még a legegyszerűbb vizsgálati csomagunk (Széchenyi Optika Start látásvizsgálata) is tartalmazza a leggyakoribb szembetegségek szűrését.
Írtózunk a személytelen futószalag módszertől

Ezért mind szemvizsgálat, mind a szemüveg kiválasztása során igyekszünk Téged, mint embert, a látásod körülményeit úgy megismerni, hogy a munkánk eredménye számodra valóban segítséget nyújthasson hétköznapjaidban.

Ezért dolgozunk előjegyzett időpontokkal. Hiszen ekkor csak Te és a Te látásod van figyelmünk fókuszában.
Te is szánd rá az időt, megéri.
Hisszük, hogy az átlagos és az igazán jó látást biztosító szemüvegek között árban gyakran nincs is különbség.

Ezért nálunk nem az a szempont, hogy naponta minél több szemüveg készüljön, hanem az, hogy ami készül, az valóban pontos legyen.

Ezért országosan is ritkaságnak számító műszerezettséget, a vizsgálati eredmények biztosságát célzó különleges teszteket, a szemüvegek hajszál-pontos elkészítésében segítő berendezéseket állítottunk szolgálatodba.
Erkölcsileg nálunk nem fér bele, hogy gagyi, bizonytalan származású, optikai lencséket tegyünk a szemüvegedbe. Nem akarunk az arcodba hazudni 1000% akciót, sem 1-et fizetsz, 3-at kapsz ajánlatot sem.

Abban hiszünk, hogy egy szemüveg Neked több évre, a nap legnagyobb részében a segítőtársad. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne biztonságosat adjunk ki kezeink közül.

Emelt fővel szeretnénk a szemedbe nézni következő alkalommal is.
Nyilván mi is ugyanolyan hús-vér emberek vagyunk, mint Te magad.
Tévedhetünk, hibázhatunk…

De munkánkat, szakmai tudásunkat őszintén és a legjobb akarattal igyekszünk látásod szolgálatába állítani.

Igyekezetünk mellett pedig garanciarendszerünk és „A név kötelez” egyéni felelősségvállalásunk is működik ebben a rohanó, egyre személytelenebb világban.