Termékek Menü
0

7 lépéses Taupert Szemvizsgálat

A teszt eredménye alapján számodra egyértelműen ezt ajánljuk:

 

7 lépéses Taupert Szemvizsgálat

 

Több oka is lehet annak, hogy ilyen problémák gyötörnek, erre fejlesztettük ki a 7 lépéses Taupert Szemvizsgálatot Neked. A megyében csak nekünk van erre technikánk és speciális műszerünk, egyenesen a Zeiss-től.

 

Jó helyen jársz...

 

mert az ALAP vizsgálaton túl alaposan átnézzük, hogy nincs-e valamilyen szemészeti elváltozás szemeiden (szürkehályog, zöldhályog, szemnyomásmérés, szemszárazság diagnosztika).

mert látásod a legprecízebb műszerekkel és technikákkal korrigáljuk. Ezek a vizsgálatok nem járnak semmilyen fájdalommal vagy kellemetlenséggel.

mert a 7 lépéses Taupert vizsgálat alkalmával részese lehetsz egy igazi 3 dimenziós, un. polatesztes vizsgálatnak, ahol a tesztábrák 1 m távolságra is kiemelkednek a képernyő síkjából és mozognak a térben.

mert a 7 lépéses Taupert szemvizsgálat tehát nem csak a szemüveges korrekció legpontosabb beállításáról szól, hanem a látásod minden részletére kiterjed.

mert nem kell attól tartanod, hogy bizonytalan válaszaid miatt nem lesz jó a szemüveged.

mert itt nem a hagyományos táblaolvasásról van szó. Olyan tesztjelekkel ellenőrizzük le a látásod, ami biztos eredményt ad.

mert látásod vizsgálata során kitérünk minden olyan tényezőre, ami fontos ahhoz, hogy megtapasztald életed első igazán jó szemüvegét.

mert a Széchenyi Optikában nincs „futószalag”. A vizsgálat ideje kb. 1 órát vesz majd igénybe, ami csak Rólad, a Te látásodról szól. Garantáljuk, hogy ezt az időt igazi élményként éled meg.

 

Várunk Téged is szeretettel!

A 7 lépéses Taupert szemvizsgálat 10000Ft-ba kerül. Adunk hozzá egy 5. 000 Ft értékű

kupont, melyet szemüvegvásárláskor a kedvezményeken felül levásárolhatsz.

 

Jelentkezz be hozzánk itt:

Az időpontfoglalás véglegesítéséhez visszahívunk, vagy e-mailben egyeztetünk 24 órán belül. Köszönjük bizalmadat, biztosan jó döntést hozol!

 

Vissza a főoldalra

Taupert Szilvia diplomás optometrista és kontaktológus"Minden ember más. Más egyéniség, máshogyan megélt látáspanaszok. Titkom, hogy minden vizsgálat egyéni. Arról az emberről szól, azokra a panaszokra, látáshibákra specializálódik, aki a vizsgálati székben ül. Ezért gyakori, hogy itt tapasztalják meg életükben először az éles látás és az első igazán jó szemüveg élményét."