Termékek Menü
0

Alap Szemvizsgálat

A teszt eredménye alapján elegendő számodra a:

 

Széchenyi Optika ALAP látásvizsgálata

 

A távoli homályos látásodon kívül nincs egyéb látásoddal összefüggő panaszod, és az életkorod sem indokolja a szemészeti szűrővizsgálatokat, hiszen a szembetegségek legnagyobb része idősebb korban jelentkezik.

 

Jó helyen jársz...

 

mert a Széchenyi Optikában az ALAP látásvizsgálat alkalmával is többet kapsz az általánosan elterjedt vizsgálatoknál, hiszen látásod a legprecízebb műszerekkel és technikákkal korrigáljuk.

mert nem kell attól tartanod, hogy bizonytalan válaszaid miatt nem lesz jó a szemüveged. Itt nem csak táblaolvasásról van szó. Olyan tesztjelekkel ellenőrizzük le a látásod, ami biztos eredményt ad.

mert látásod vizsgálata során kitérünk minden olyan tényezőre, ami fontos ahhoz, hogy megtapasztald életed első igazán jó szemüvegét.

mert a Széchenyi Optikában nincs „futószalag”. A vizsgálat ideje kb. 30 percet vesz majd igénybe, ami csak Rólad, a Te látásodról szól.

 

Várunk Téged is szeretettel!

Az alapvizsgálat díja 3000Ft, melyhez adunk egy 1.500 Ft értékű kupont, melyet

szemüvegvásárlás során levásárolhatsz az aktuális kedvezményeken felül.

 

Jelentkezz be hozzánk itt:

Az időpontfoglalás véglegesítéséhez visszahívunk, vagy e-mailben egyeztetünk 24 órán belül. Köszönjük bizalmadat, biztosan jó döntést hozol!

 

Vissza a főoldalra

Taupert Szilvia diplomás optometrista és kontaktológus"Minden ember más. Más egyéniség, máshogyan megélt látáspanaszok. Titkom, hogy minden vizsgálat egyéni. Arról az emberről szól, azokra a panaszokra, látáshibákra specializálódik, aki a vizsgálati székben ül. Ezért gyakori, hogy itt tapasztalják meg életükben először az éles látás és az első igazán jó szemüveg élményét."