Termékek Menü
0

Kontaktlencsés Vizsgálat

A teszt eredménye alapján számodra egyértelműen ezt ajánljuk:

 

Kontaktlencsés Vizsgálat

 

Kontaktlencsét szeretnél? Jó döntés, hiszen végre Te is átélheted a szemüveg nélküli tökéletes látás nyújtotta előnyöket. A kontaktlencséd végre

nem maszatolódik

nem párásodik

minden irányban szabad, torzításmentes látást biztosít

kiváló választás sporthoz és egyéb szabadidős tevékenységhez, hiszen nem korlátoz szabadmozgásodban

stílusodhoz illő napszemüveggel is viselheted

 

Jó helyen jársz...

 

A Széchenyi Optika kontaktlencse vizsgálatával a legjobb kezekbe kerülsz, hiszen Taupert Szilvia dipl. optometrista – kontaktológusa évekig a Semmelweis Egyetem kontaktológia gyakorlati oktatójaként

is dolgozott.

 

Mi fog történni az első kontaktlencse vizsgálatod során?

 

Megbeszéljük, milyen élethelyzetekben kell a kontaktlencsédnek helytállnia. Erre a kontaktlencse típusának megfelelő megválasztásához van szükség.

Kontaktlencse alkalmassági vizsgálat során megállapítjuk, nincs-e valamilyen elváltozás a szemeiden, mely akadálya lehet a kontaktlencse használatnak.

Többet kapsz az általánosan elterjedt vizsgálatoknál, hiszen látásod a legprecízebb műszerekkel és technikákkal korrigáljuk.

Nem kell attól tartanod, hogy bizonytalan válaszaid miatt nem lesz jó a kontaktlencséd. Itt nem a hagyományos táblaolvasásról van szó. Olyan tesztjelekkel ellenőrizzük le a látásod, ami biztos eredményt ad.

Látásod vizsgálata során kitérünk minden olyan tényezőre, ami fontos ahhoz, hogy megtapasztald életed első igazán biztonságos és jó kontaktlencséjét.

Az esetek 60%-ban már az első alkalommal megtapasztalhatod a kontaktlencse viselés nyújtotta szabadság érzetét.

A kontaktlencse illeszkedésének és megfelelő látásod ellenőrzése után mindent megtanítunkneked, amit a kontaktlencse viselés során tudnod kell.

Az első kontaktlencse vizsgálat kb. 1 órát vesz igénybe és nem jár semmi kellemetlenséggel, amitől tartanod kellene.

 

Várunk Téged is szeretettel!

A vizsgálat 5000Ft -ba kerül, mely tartalmazza a vizsgálati díjat, havi kihordású lencse esetén az első

hónapra elegendő kontaktlencsét, a betanítást és a két hét múlva esedékes kontroll vizsgálat díját.

 

Jelentkezz be hozzánk itt:

Az időpontfoglalás véglegesítéséhez visszahívunk, vagy e-mailben egyeztetünk 24 órán belül. Köszönjük bizalmadat, biztosan jó döntést hozol!

 

Vissza a főoldalra

Taupert Szilvia diplomás optometrista és kontaktológus"Minden ember más. Más egyéniség, máshogyan megélt látáspanaszok. Titkom, hogy minden vizsgálat egyéni. Arról az emberről szól, azokra a panaszokra, látáshibákra specializálódik, aki a vizsgálati székben ül. Ezért gyakori, hogy itt tapasztalják meg életükben először az éles látás és az első igazán jó szemüveg élményét."