Amikor a szem megpihen, az agy jobban dolgozik.

Multifokális szemüvegedhez most ajándék ZEISS Officelens szemüveglencsék.

Te is tapasztaltad már,

mennyi stresszt, fáradékonyságot hordoz 40 felett egy beltéri, közeli jó látást igénylő munkavégzés? Egyik pillanatban még a közeli apró betűs szöveg pontossága, másikban már a monitor vagy akár az ügyfél vagy kollégádra tekintés okoz nehézséget.

A nap vége felé pedig már

bevörösödött,

égő szemekkel,

sajgó vállal és,

bekeményedett nyakizmokkal várod, mikor telik le, mikor pihentetheted meg végre kissé szemeidet…

Mindezt talán úgy, hogy amúgy imádnád mindazt amit csinálsz, de szemeid megerőltető kihívásai árnyékként nehezítik meg mindennapjaidat.

Nem vagy ezzel egyedül.

A szemüvegviselők kb. 60%-a elégedetlen a munkahelyen használt szemüvegével. Ennek egyik oka az lehet, hogy a beltéri munkavégzés, számítógép használat folyamatos fókuszálgatásra készteti szemeidet – sem a távoli, sem az olvasószemüveg nem nyújt megfelelő körülményeket dinamikus igényű munkavégzésedhez.

40 év felett a beltéri, irodai munkavégzés miatt bizony erőlteted a szemed, ami rossz tartáshoz és izomfájdalomhoz is vezethet.

A digitális eszközök, monitornézés pedig tovább nehezíti mindennapjaidat: a képernyők által kibocsátott nagy mennyiségű kék fény felboríthatja a természetes alvási ciklusodat, ezáltal egyre fáradtabbnak érzed magad.

ZEISS Officelens
a munkádhoz és a szemedhez igazodik

Optimális látás – nem csak a számítógép előtt ülve

Legyen részed kényelmes látásban munka közben. A pozitív hatásokat még munka után is érezni fogod.

ZEISS Officelens – Amit nyersz vele

Egy személyre szabott munkatárs, hisz munkád minden percét segíti.

Tiszta, élesen fókuszált látás a közeli és beltéri munkavégzés esetén. A szemüveglencsében egy apró, a nézési szokásaidhoz illesztett dioptria átmenet biztosítja, hogy kényelmesen és természetesen láss mindent, amit munkád megkíván.

Így a pihentető, természetes látás biztosított az irodában és egyéb olyan feladatoknál is, amelyeket szeméhez közel és közepesen távol végzel.

A legjobb megoldás a kényelmes fej- és testtartás érdekében, amellyel búcsút inthetsz nyaki-, hát- és váll fájdalmaidnak is.

Nem. Ez nem multifokális szemüveg, nem is bifokális. Mindkettőtől lényegesen eltér. Akkor is kiváló szolgálatot biztosít számodra, ha távolra tökéletesen látsz, és távolra nem kell szemüveget viselned.

Kipróbálnád? Akár megrendelés nélkül is?

A védjegyoltalom alatt álló,
7 lépéses Taupert Szemvizsgálaton kipróbálhatod.

Az 1 órás, csak Rád, és a Te látásproblémáidra fókuszáló vizsgálat egyik eleme, ahol próbakeretben ugyan, de saját szemeddel tapasztalhatod meg, micsoda különbség munkaszemüvegben a közeli munkavégzés.

Kérj időpontot 7 lépéses Taupert Szemvizsgálatára itt:

Kivételes ajánlat a Széchenyi Optika szalonjában: ZEISS Progresszív szemüveged mellé most egy pár ZEISS Office lencsét adunk ajándékba*

Mik az ajánlat részletei?

1. Kérj időpontot a védjegy oltalommal ellátott 1 órás Taupert Szemvizsgálatra.

A Taupert Szemvizsgálaton a ZEISS legmodernebb 40 milliós műszerparkjával nem csak szemeid erősségét vizsgáljuk, hanem egyúttal szemeid egészségét is ellenőrizzük, szembetegségeket is szűrjük. A 100-ad dioptria pontosságú méréseken kívül szemeid koordinált munkáját is vizsgáljuk polatesztes eljárással. A vizsgálat maga 1 óra, ami nem csak hogy teljesen fájdalommentes, de igazi élményt nyújt majd számodra. A Taupert Szemvizsgálat ára 29.000Ft.

2. Rendelj egy ZEISS Progresszív lencsés szemüveget, ami mellé 5000Ft vizsgálati díj kedvezményt és egy pár ZEISS Officelens szemüveglencsét adunk ajándékba*

Figyelj, van tovább…

3. Bónusz ajándékként Szemüveg Stílus Programunkkal segítünk …

szemüveged kiválasztásában azért, hogy mind színben, mind formában, megjelenésben végre olyan szemüveget viselhess, ami minden pillanatban hozzáad a megjelenésedhez.

Janata Kriszta (Marketing Commando) és Taupert Szilvia (Széchenyi Optika – Taupert Szemvizsgálat)

4. Tapasztald meg, milyen boldog szemüvegesnek lenni

Magyarország első szemüvegeseknek íródott könyvével segítjük azt, hogy ne csak jól láss, de hosszú időn keresztül segítőtársad lehessen az új szemüveged.

*Az ajánlat nem teljeskörű. Akciós szabályzat az üzletben, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Még egy fontos dolog.

Ne habozz sokáig!

A naptárunk két hétre előre tele van.
Foglalj időpontot most!

Várunk szeretettel!

Széchenyi optika – Taupert Szemvizsgálat

A naptárunk két hétre előre tele van.
Foglalj időpontot most!