Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Kik vagyunk?

Pontosan tudjuk milyen nehéz megtenni az első lépést...

...de szemvizsgálatunk 7. lépésének végére olyan megnyugvással és élményekkel leszel gazdagabb, amit el sem tudtál képzelni előtte egy vizsgálatról!

Szakértő kezekben és kellemes légkörben leszel nálunk a Széchenyi Optikában, erről mi biztosíthatunk:


Taupert Szilvia

Dipl. optometrista - kontaktológusként a Széchenyi Optika vizsgáló szakembere.  Jász-Nagykun-Szolnok Megye egyetlen szakembere, aki egy kevéssé ismert rejtett látászavart (heterofória) egy a ZEISS polatesztes eljárásával vizsgálja és korrigálja.  Több évig külsős gyakorlati oktatóként közreműködött a Semmelweis Egyetem optometrista hallgatóinak képzésében.

"Minden ember más. Más egyéniség, máshogyan megélt látáspanaszok. Titkom, hogy minden vizsgálat egyéni. Arról az emberről szól, azokra a panaszokra, látáshibákra specializálódik, aki a vizsgálati székben ül. Ezért gyakori, hogy itt tapasztalják meg életükben először az éles látás és az első igazán jó szemüveg élményét."

Taupert Szilvia            

 

 

Kovács Adrienn Üzletvezető Széchenyi Optika szolnokKovács Adrienn

Adri a Széchenyi Optika üzletvezetője. Fordulj hozzá bátran, ha szemüveglencsékkel, keretekkel kapcsolatos kérdésed van, hiszen fiatal kora ellenére, remek és felkészült látszerész szakember. Adrira bátran számíthatsz, ha nehéz döntés előtt állsz, hiszen vevőcentrikus hozzáállásával ás kedvességével Neked is segít, hogy hosszútávon elégedett légy új szemüvegeddel.

 

 

 

 

 

Kettesy Ágnes

Ági vénáiban nagyapja, a világhírű Kettesy Aladár  szemész professzor erei csörgedeznek. A látáshoz, a szemüvegekhez való precizitására, személyiségéből természetesen sugárzó kedvességére és emberszeretetére mind mi kollégái mind vevőink büszkék lehetünk.

 

 

 

 

 

Dr. Tinka Réka

Dr. Tinka Réka szemész szakorvoshoz fordulj:

  • szemészeti elváltozás gyanújával,
  • ha ismert szembetegséged van,
  • cukorbetegség szem-szövődményeinek kontrolljával,
  • ha akkor vagy nyugodt, ha szemész szakorvos gondos és emberséges felügyeletére bíznád szemed világát. 
Rendelés ideje: Szerdán délutánonként előzetes időpont-egyeztetés alapján (hogy ne kelljen várakoznod) a Széchenyi Optikában Vizsgálat díja: 5000Ft.

Bejelentkezni itt tudsz: 56/ 402-744

 

 

 

Mit mondtak rólunk azok, akik már jártak nálunk?

 

"Csakis pozitív véleménnyel lehetek. Egy szemvizsgálat után lett nekem kontaktlencse rendelve. Én nem hittem,hogy a rossz szemeimmel láthatok még ilyen jól. :) Kedvesek, figyelmesek, Szilvi mindent pontosan és érthetően elmagyaráz a vizsgálat közben. Nagyon szépen köszönöm! Csak ajánlani tudom az Optikát!!"  Donkóné Réz Nikoletta

"Kedves Szilvia és Andi!
Pár napja nekem sokkal szebb a világ :) Ezt köszönhetem nektek, mert remek szemüvegeket kaptam tőletek. Imádom mindkettőt. Tökéletesek lettek.
Külön köszönöm a kis figyelmességet, amit rögtön meg kellett kóstolnom. :) Nagyon jól esett a mai köszöntős sms-etek is. Igazán figyelmesek vagytok." Majnár Beáta

"A legjobb ránctalanító a szemüvegem :) Mivel nem hunyorgok így a kis csini mimikai ráncaim nem annyira látványosak!!! Tehát Hölgy társaim mielőtt baromi drága krémekre költenétek, ellenőriztessétek a látásotokat! EZ NEM VICC....EZ TAPASZTALAT! A Széchenyi Optikában szakszerű és alapos vizsgálatot kaptok...éééés imádjátok majd a ( fiatalító) keretet is!" Kádárné Sárközi Tia

 

Jelentkezz be hozzánk és tapasztald meg magad is miért szebb a világ - Várunk Téged is szeretettel!

 

 

Széchenyi Optika Szolnok +36 56/ 402-744

 

Taupert Szilvia diplomás optometrista és kontaktológus"Minden ember más. Más egyéniség, máshogyan megélt látáspanaszok. Titkom, hogy minden vizsgálat egyéni. Arról az emberről szól, azokra a panaszokra, látáshibákra specializálódik, aki a vizsgálati székben ül. Ezért gyakori, hogy itt tapasztalják meg életükben először az éles látás és az első igazán jó szemüveg élményét."