Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

ÁSZF

A Széchenyi Optika egy látásvizsgálattal, szemészeti szűrésekkel, látásjavító szemüvegek készítésével, forgalmazásával, javításával, kontaktológiai szolgáltatásokkal és kereskedelmével foglalkozó szemüvegszaküzlet. Az általunk működtetett weboldal célja, hogy segítsük az embereket egészségük megőrzésében, legjobb tudásunk szerint a látáshibáik helyreállításában, korrigálásában.

A weboldalon található információk, cikkek, tájékoztatók, videók, képi anyagok mind az Ocular Soft Kft. szellemi termékei, annak másolása újra közlése a forrás feltüntetésével és a tulajdonos engedélyével történhet.

A www.szechenyioptika.hu is közölhet máshonnan átvett információkat, cikkeket, de azt minden esetben engedéllyel és a forrás feltüntetésével teszi, abból a célból, hogy minél magasabb minőségű tájékoztatást adhasson a weboldal felhasználóinak, látogatóinak.

A megjelent cikkek, hírek, egészség tippek nem helyettesítik az optometriai/orvosi ellátást. Amennyiben panaszai, problémái vannak, kérjük forduljon orvoshoz.

Az oldalon megjelent tanácsok eredményeiért az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a weboldalon a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.  Az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben módosítást követően azonnal tájékoztatjuk látogatóinkat az új adatokról a www.szechenyioptika.hu oldalon. 

A változás jogát fenntartjuk.

Ocular Soft Kft. 5000 Szolnok, Bartók B. út 69.

Széchenyi Optika 5000 Szolnok, Széchenyi krt. 127.

Tel: 56/402-744

Kiadva:2016.04.01.

Taupert Szilvia diplomás optometrista és kontaktológus"Minden ember más. Más egyéniség, máshogyan megélt látáspanaszok. Titkom, hogy minden vizsgálat egyéni. Arról az emberről szól, azokra a panaszokra, látáshibákra specializálódik, aki a vizsgálati székben ül. Ezért gyakori, hogy itt tapasztalják meg életükben először az éles látás és az első igazán jó szemüveg élményét."